Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εμπλουτίστηκε με τεστοστερόνη η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη

Αγαπητέ Απόκαυκε,
Τα πρώτα αποτελέσματα της σύζευξης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με το Κολόκειον μόρφωμα δεν άργησαν να φανούν, αφού αυτό που έλειπε από αυτή ήταν η τεστοστερόνη και την οποία πλέον αφθόνως και προς φθόνον της παράταξης Γκόντα  της παρέχει  πλέον ο νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος και οσονούπω αντιδήμαρχος ή Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!
Όσον αφορά τις αιτιάσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας για “νέα ήθη και πρακτικές, που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές τύπου ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ, κάτι που η Γιαννιώτικη κοινωνία, πρώτη φορά βιώνει και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί” αυτές  περισσότερο αναδύουν μια συγκαλυμμένη νοσταλγία για  τα κατορθώματα του δικού της επί της καθαριότητας αντιδημάρχου, τότε που αυτός μεγαλουργούσε  δέρνοντας τους  υπαλλήλους του δήμου και που τώρα κοσμεί τις τάξεις των αντιπάλων…
Ramon, ο αιφνιδιασμένος κύων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *