Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ»

Ο κ Τσίπρας δικαίως καγχάζει με τους λεονταρισμούς του κ Σαμαρά για τους 180 και ευλόγως του απαντά με θερινές παροτρύνσεις περί Ρόδου! Δεδομένων όσων έκαναν για να μην ανοίξει η Βουλή στην υπόθεση της μικρής ΔΕΗ, μόνοι τους παραδέχθηκαν εμπράκτως ότι δεν διαθέτουν καν την δεδηλωμένη, πόσο μάλλον την διευρυμένη πλειοψηφία των 180..

Εξ άλλου κομπιουτεράκια έχουν όλοι πια και κυρίως τα έχουν οι πρόθυμοι να πουληθούν αλλά όχι και να θυσιασθούν για κάτι ολότελα ανέφικτο

Το κυριότερο όμως δεν είναι αυτό αλλά τα σημερινά πρωτοσέλιδα: REAL NEWS: Βαρδινογιάννης εναντίον Λάτση μέσω Κομισιόν, ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ: Αλαφούζος εναντίον Μπομπολοψυχάκηδων για την συγχώνευση. Βάλε ακόμη τον Κοντομηνά με τον έρανο στον Alpha για να αποφυλακιστεί , την Ντόρα να κλαίει στην αγκαλιά του υπόδικου χοντρομαρινάκη για την Κομισιόν και αυτός να της τάζει το τσάμπιον λίγκ…και … φασκελοκουκούλωστα!

Από όλη την ιθύνουσα τάξη των μορμολυκείων μόνο ο κ Μιχ. Σάλλας φαίνεται να έχει ακόμη μυαλό για κάτι παρακάτω και αυτός ακούω πως σκέφτεται να γραφτεί στο ΣΥΡΙΖΑ με την παλιά του ιδιότητα του μεγαλοπασόκου

Πάκης, ο αβραμοπουλαίν της αναχωρήσεως

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *