Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εφορία της Ζακύνθου για τη νέα φοροεπιδρομή με τον ΕΝΦΙΑ διοργανώνουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 8 το πρωί οι γραμματείες των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Ζακύνθου. Απαιτούν την πλήρη απαλλαγή της πρώτης, αλλά και της δευτερεύουσας κατοικίας. Να μην φορολογηθεί η αγροτική γη και ας είναι εντός οικισμού. Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία. H αντικειμενική αξία της μικρής ιδιοκτησίας να υπολογίζεται με βάση τη χρήση γης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι γραμματείες των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Ζακύνθου, καταγγέλλουν την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τη νέα φοροληστεία με το περιβόητο ΕΝΦΙΑ που ήδη έχει έρθει στους κατοίκους του νησιού μας από την 1η Αυγούστου και καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά. Είναι τουλάχιστον πρόκληση να φορολογείται το ίδιο ένα χωράφι με ελιές, με μία τουριστική μονάδα σε παραθαλάσσια περιοχή. Η αντικειμενική αξία τον ακινήτων που είναι εντός οικισμού, καθορίζεται με την κατώτερη της πόλης της Ζακύνθου 182,6 ευρώ το τετραγωνικό. Έγινε δηλαδή ένα “τσουβάλιασμα” για όλη τη Ζάκυνθο χωρίς να παρθεί υπόψιν η χρήση γης. Με αφορμή και αυτό το αντιλαϊκό μέτρο αποκαλύπτετε για άλλη μία φορά η ταξικότητα της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που λειτουργεί ως πολιτικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου. Φόροι και φτώχεια για το λαό. Φοροαπαλλαγές και προνόμια για το μεγάλο κεφάλαιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες που καταστρέφονται σε κοινό μέτωπο πάλης, να συγκροτήσουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία, να φρενάρουμε τα βάρβαρα μέτρα. Να παλέψουμε για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα είμαστε εμείς αφέντες στον τόπο μας. Απαιτούμε, την πλήρη απαλλαγή της πρώτης, αλλά και δευτερεύουσας κατοικίας, που καλύπτει της στεγαστικές ανάγκες και τις ανάγκες αναψυχής της λαϊκής οικογένειας. Να μη φορολογηθεί η αγροτική γη και ας είναι εντός οικισμού. Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία.H αντικειμενική αξία της μικρής ιδιοκτησίας να υπολογίζεται με βάση τη χρήση γης.»

902 gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *