Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ «ΠΡΟΣΤΥΧΟ» ΓΛΥΠΤΟ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

.glypto


Aγαπητέ Απόκαυκε, πάντα υπάρχουν και χειρότερα, 

Το τεράστιο πράσινο φουσκωτό γλυπτό που στήθηκε σε πλατεία της Γαλλίας προκάλεσε τόσες αντιδράσεις Ακόμα και ο ίδιος ο γλύπτης δέχθηκε σωρεία επιθέσεων Πράγματι, ο Αμερικανός καλλιτέχνης Paul McCarthy που κατασκεύασε το γλυπτό είπε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde ότι το έργο του με τίτλο «Tree» (δέντρο) είχε εμπνευστεί τόσο από ένα παιχνίδι σεξ όσο και από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όταν πήγε να το δει τοποθετημένο πια στην περιοχή Place Vendome, ένας άντρας σήκωσε το χέρι του και τον χαστούκισε…

Ο McCarthy, 69 ετών, του οποίου τα γλυπτά έχουν συγκλονίσει τους θεατές στην Ολλανδία και την Ελβετία, είπε στη Le Monde ότι το Tree ήταν μια «αφηρημένη εργασία» του οποίου οι ρίζες ήταν σε ένα αστείο σεξουαλικό παιχνίδι. Ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοούν για το τεράστιο άγαλμα ύψους 24 μέτρων. Αδυνατώντας ν ακατανοήσουν μέσα στον παρισινό πρωτογονισμό τους το βαθύτερο νόημα του έργου.

Ο ξένος που τον χαστούκισε τρεις φορές, του φώναξε ότι δεν ήταν Γάλλος αλλά γόνος βυζαντινών και ότι το γλυπτό αυτό δεν είχε καμία δουλειά εκεί. Παραδόξως ο μυστηριώδης τύπος υποδείκνυε ως κατάλληλο τοπίο για το έργο τέχνης συγκεκριμένη πλατεία στην πόλη μας, εξειδικευμένη σε αυτή την κατεύθυνση της τέχνης.
Αν είναι έτσι μήπως πρέπει να επιληφθεί της υποθέσεως η κα Alamountin;

Εκ της ανωτάτης αρχής του ιστολογίου


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *