Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι,

Σε λίγες εβδομάδες το κόμμα μας δίνει μια από τις πιο αποφασιστικές μάχες του, που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για τις επόμενες γενιές.
Η αντίδραση μέσα από το σκληρό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού, που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ακροδεξιοί συνοδοιπόροι του, σηκώνει κεφάλι και με έντονες τις τάσεις του ρεβανσισμού απειλεί τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας και το κοινωνικό κράτος που με τόσες θυσίες στήσαμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες, όπως όλοι σας γνωρίζετε.

Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι,

Η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια δεν ταιριάζει στις αγωνιστικές μας παραδόσεις ούτε το κλίμα της μιζέριας και των αφορισμών.
Απαιτείται η πιο πλατιά συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων και η δημιουργία πανδημοκρατικού μετώπου.
Σε αυτή τη δημοκρατική πανστρατιά πρέπει να ηγηθούν οι προσωπικότητες εκείνες που έχουν απήχηση στις λαϊκές μάζες με τους αγώνες και το κύρος τους.

Με αίσθηση της ιστορικής ευθύνης και της κρισιμότητας των στιγμών παίρνουμε την πρωτοβουλία να  προτείνουμε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Μωυσής Ελισάφ!
Ένας άνθρωπος πανευρωπαϊκής εμβέλειας με αγωνιστικές περγαμηνές και με βαθιά διείσδυση σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα.

Άλλωστε ο Μωυσής Ελισάφ ψηφίστηκε με φανατισμό από τα 9/10 των στελεχών, των μελών και φίλων του κόμματος στις δημοτικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής στο δήμο Ιωαννιτών!
 Αποδείχτηκε έτσι η ακτινοβολία του αλλά αποκαλύφτηκε ταυτόχρονα και η καταστροφική λογική των τοπικών σεχταριστών που ενάντια στην πολιτική των συνεργασιών, που ήταν η στρατηγική της ηγεσίας του κόμματος, αυτοί αυτονομήθηκαν και προχώρησαν μόνοι τους στην κάθοδο με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι,

Βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως ο Μωυσής Ελισάφ, δεν θα αρνηθεί το προσκλητήριο αυτό, παρά τις δεσμεύσεις του στο Δήμο Ιωαννιτών, αφού πάντα ήταν παρών στους πανδημοκρατικούς αγώνες και  τώρα για μια ακόμη φορά θα μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη δημοκρατία και την προκοπή του τόπου

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Σημείωση:Την επιστολή αυτή λάβαμε και δημοσιεύουμε από δημοκρατικό καθήκον, γιατί θεωρούμε ότι όλες οι απόψεις πρέπει να γίνονται γνωστές, παρά τις ενστάσεις που έχουμε…
Εκ της ανωτάτης Αρχής του Ιστολογίου μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *