Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παπάς από την πόλη…η παπαδιά μολογάει!



Με αυτή τη θαυμάσια ελληνική παροιμία που θέλει να πει ότι αυτός που δεν γνωρίζει έχει το θράσος να μιλά, μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τις επικοινωνιακές επιδόσεις της σημερινής δημοτικής Αρχής που πάει να συμπληρώσει εξάμηνο στο τιμόνι του Δήμου.
Δηλαδή,  εμείς που ζούμε στα Γιάννενα και ζούμε την καθημερινότητα της πόλης έχουμε μαύρα μεσάνυχτα, ενώ οι εξ Αθηνών δημοσιολογούντες  έρχονται και μας λένε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ στην πόλη μας συντελείται ένα περίπου θαύμα και ότι ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος είναι ελπίδα για τη χώρα.

Και ποιοι είναι αυτοί που μένουν έκθαμβοι από την προσωπικότητα του Δημάρχου και για τα όσα συντελούνται στα Γιάννενα;
Μα αυτοί που καλεί και φιλοξενεί ο δήμαρχος κατά διαστήματα και αφού τρώνε και πίνουν συμμετέχοντας σε λατρευτικές συνάξεις της Εβραϊκής κοινότητας ή παρουσιάζοντας τα βιβλία τους πάντοτε υπό την αιγίδα του δήμου ή κάνοντας διαλέξεις, επανέρχονται ύστερα στη βάση τους και συγγράφουν και ένα πόνημα που περιγράφει το θαύμα των Ιωαννίνων!
Λες και εμείς ως ιθαγενείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται στη γειτονιά μας, δεν περπατάμε στην πόλη μας για να αντιληφθούμε ότι όλα έχουν αφεθεί στον αυτόματο πιλότο της ανικανότητας των δημοτικών αρχόντων και χρειάζονται ο Μάνος, η Διαμαντοπούλου, ο Ζουμπουλάκης και η κάθε Σπανού να μας ανοίξουν τα μάτια…
Και όλα αυτά τα δοξαστικά για το δήμαρχο δημοσιεύονται με καμάρι και με γύφτικη υπερηφάνεια στη σελίδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και σερβίρονται στα τοπικά ΜΜΕ, σαν να μας λένε: ιθαγενείς, διαβάστε για να δείτε τι γράφουν στην Αθήνα για τον Μωυσή,  που μόνο αυτός έχει την ικανότητα και τα κονέ για να κάνει τα Γιάννενα γνωστά έξω από τα όρια της Ηπείρου!
Είναι η έσχατη μορφή επαρχιωτισμού και μια νέα έκδοση μοντέρνου παλαιοκομματισμού, στοιχεία  που τα έχει ενστερνισθεί ο δήμαρχος και τα τηρεί με ευλάβεια ορθόδοξου Εβραίου ραβίνου.

Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *