Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποχωρεί από την ΝΔ ο Γρηγόρης Ψαριανός

Η πρώτη μικρή κρίση σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην κυβερνητική παράταξη με την αποχώρηση του Γρηγόρη Ψαριανού.
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και στέλεχος σήμερα της ΝΔ μόλις πληροφορήθηκε ότι η κυβέρνηση μετά τον αντικαπνιστικό νόμο σχεδιάζει να επιβάλει περιορισμούς και στην κατανάλωση των ποτών- όπως άλλωστε αποκάλυψαν  χθες τα ΝΕΑ- με οργισμένη επιστολή του στον πρόεδρο της ΝΔ θεωρεί ότι τέτοιες αποφάσεις αντίκεινται στον φιλελεύθερο χαρακτήρα της παράταξης και ότι αυτό άπτεται των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών τα οποία παραβιάζονται  κατάφωρα.
Ούτε στην Σοβιετική Ένωση δε  διανοήθηκαν τέτοια ανελεύθερα μέτρα υποστηρίζει στην επιστολή αποχώρησής  ο κ. Ψαριανός δηλώνοντας ότι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής του.
“Αύριο είναι ικανοί  με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν νόμο, που θα απαγορεύει στους άντρες να μυρίζουν τα ρούχα των γυναικών” συμπλήρωσε σε επικοινωνία που είχαμε, θυμίζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν μύρισε με λαγνεία  το παλτό της Ραχήλ Μακρή στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ 

 giati-o-psarianos-murizei-to-palto-tis-raxil-makri

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *