Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εικόνες από μια άλλη εποχή στην Ισπανία με τον φόβο του κορωνοϊού να προκαλεί παράκρουση

Απίστευτη επίθεση νεαρών σε ασθενοφόρα που μετέφεραν ηλικιωμένους με κορωνοϊό

Εικόνες από μια άλλη εποχή που παραπέμπει στον Μεσαίωνα με τις φοβερές επιδημίες ξετυλίχτηκαν  στην Ισπανία, με τον φόβο του κορωνοϊού να προκαλεί παράκρουση.

Το περιστατικό συνέβη στην κοινότητα La Linea de la Concepcion κοντά στο Γιβραλτάρ. Με τη συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκαν μέσα σε ασθενοφόρα 28 ηλικιωμένοι που έχουν κορωνοϊό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Στο δρόμο εμφανίσθηκαν ομάδες νεαρών που γουχάριζαν και έβριζαν τόσο τους γέροντες μέσα στα ασθενοφόρα φωνάζοντας «Θα μας σκοτώσετε όλους», όσο και τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι νεαροί έριξαν στα ασθενοφόρα βόμβες μολότοφ για να κάψουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους, αλλά και πέτρες στα περιπολικά των αστυνομικών. Από τις αψιμαχίες οι αρχές συνέλαβαν 2 νεαρούς. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε: «Αρκετοί νέοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της πόλης και πέταξαν πέτρες στα ασθενοφόρα για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την άφιξή τους στον προορισμό τους»
Ο δήμαρχος της πόλης, Juan Franco καταδίκασε τις επιθέσεις, λέγοντας για τους ενόχους: «Είναι μια μικρή ομάδα ανεπιθύμητων και ηλιθίων που δεν αντιπροσωπεύουν την πόλη μας».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *