Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιος φοβάται την κυρία Τατιάνα Καλογιάννη;

Στέφανος Καραμούτσιος


Χωρίς καμιά υπερβολή το πρόσωπο που ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά στο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις περυσινές δημοτικές εκλογές στα Γιάννενα είναι η κυρία Τατιάνα Καλογιάννη.
Προερχόμενη από την γνωστή πολιτική οικογένεια που έλκει την καταγωγή της από τους Χουλιαράδες,η κόρη του Λευτέρη Καλογιάννη, όντας αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων για οκτώ χρόνια είχε μείνει στη σκιά του πληθωρικού Αλέξανδρου Καχριμάνη, χωρίς να γίνει  ευρύτερα γνωστή.
Την συνόδευε βέβαια η φήμη της καλής τεχνοκράτισσας και τίποτε περισσότερο, αφού κατά παράδοξο τρόπο ο κόσμος δεν παρακολουθεί ή δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου και τα φώτα των τοπικών ΜΜΕ έπεφταν και πέφτουν στους επικεφαλής των παρατάξεων.
Στην περιορισμένη αναγνωρισιμότητα της κυρίας Καλογιάννη συνέβαλε και η ίδια που χωρίς ίχνος βεντετισμού έκανε αθόρυβα τη δουλειά της, χωρίς να επιδιώκει τη δημοσιότητα, πράγμα σπάνιο για το χώρο της.
Με τη φήμη λοιπόν της άχρωμης και άοσμης τεχνοκράτισσας κατέβηκε στον στίβο των δημοτικών εκλογών, επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα_2023, που και αυτό σαν ονομασία παράταξης δεν ήταν και τόσο επικοινωνιακό, αφού δεν προκαλούσε και πολύ ενθουσιασμό σε  ακροατήρια, εθισμένα σε βαρύγδουπους τίτλους με πολλά υποσχόμενα.
Κοντά σε αυτά τα αρνητικά ήλθε και η διάσπαση του πολιτικού της χώρου από την κάθοδο του πρώην δημάρχου Νίκου Γκόντα, που μετά από μια οκταετία στο δημαρχιακό θώκο με χιλιάδες ρουσφέτια, συνεχίζει απτόητος να διεκδικεί την επανεκλογή του, χωρίς να εξαιρούμε και την κάθοδο του κ. Μπαρτζιώκα που αντλούσε ψήφους από τον ίδιο χώρο.
Έχοντας όλα αυτά στην πλάτη της συν το μειονέκτημα της οικογενειοκρατίας η κυρία Καλογιάννη δεν ευτύχησε να μπει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, αφού οριακά την υπερκέρασε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του κ. Ελισάφ.
Είναι γνωστό τοις πάσι ποιοι υποστήριξαν και ποιοι ακόμη υποστηρίζουν τον κ. Ελισάφ, ο οποίος ενεφανίσθη τοπικά αλλά και πανελλήνια ως ο νέος Μεσσίας που όχι μόνο θα σώσει τα Γιάννενα αλλά και θα ανανεώσει την τοπική αυτοδιοίκηση πανελληνίως.
Δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστοι μήνες για να αποδειχτεί περίτρανα ότι ο νέος Μεσσίας ήταν μια τεράστια επικοινωνιακή φούσκα, που ξεφούσκωσε με θόρυβο και σε αυτό αποφασιστικό ρόλο έπαιξε η κυρία Τατιάνα Καλογιάννη.
Πρώτα δεν ενέδωσε στις προτάσεις συνεργασίας με τον κ.Ελισάφ, αφού ο νέος δήμαρχος αντί του προγράμματος που του ζήτησε η κυρία Καλογιάννη πρόσφερε την …αυθεντία του και έτσι ο νέος δήμαρχος αναγκάστηκε να πορευτεί με τα κουρέλια των Γκόντα και Μπαρτζιώκα.
Αλλά εκεί που πόνταρε ο νέος δήμαρχος να πρωταγωνιστήσει κομίζοντας το νέο και εκσυγχρονιστικό, επιλέγοντας την συμπόρευση με τον Μητσοτάκη και εμφανιζόμενος ως ο αντ’ αυτού στο δημοτικό πεδίο, ήλθε η κυρία Καλογιάννη και τον απομυθοποίησε πλήρως με τις θέσεις της και την παρουσία της.
Απέναντι στις πομφόλυγες του δημάρχου και τις εκθέσεις ιδεών παρουσιάστηκε μια σιδηρά κυρία με θέσεις, σοβαρότητα και πρόταση για κάθε ζήτημα με αποτέλεσμα να φαίνεται ο ερασιτεχνισμός και η προχειρότητα της δημοτικής αρχής.
Μιας δημοτικής αρχής που θυμίζει μουσικές παραγωγές του παρελθόντος με τον τίτλο “έτσι χωρίς πρόγραμμα” και εδώ που τα λέμε ο νέος δήμαρχος, που τραγουδά,μάλλον έτσι φαντάστηκε το ρόλο του. Να εκχωρήσει τα πάντα σε άλλους κρατώντας για τον εαυτό του τις δημόσιες σχέσεις και τις μουσικές εκδηλώσεις!
Όμως ο τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για τέτοιες πολυτέλειες και αυτό το απέδειξε η κυρία Καλογιάννη απογυμνώνοντας τον νέο βασιλιά της πόλης που μετά τις συνεχείς ήττες και αποτυχίες του είναι πλέον γυμνός αλλά αυτό δεν τολμούν να του το πουν οι αυλικοί του και όσοι επένδυσαν σ’ αυτόν.
Εξ ου και το μένος και η χολή που εκτοξεύουν εναντίον της κυρίας Καλογιάννη, η οποία τους αντιμετωπίζει ήρεμη και με αυτοπεποίθηση αποδεικνύοντας ότι εκτός από καλή τεχνοκράτισσα είναι και καλή πολιτικός.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *