Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή

Δημήτρης Βαρνάβας
 
Η γνωστή παρέα των νεοφιλελεύθερων σιωπούσε όλο το διάστημα που το ΕΣΥ έδινε αγώνα να κρατήσει την κοινωνία όρθια.

Και μόλις καταλάγιασε η πανδημία επανεμφανίστηκαν διαπρεπή στελέχη της παρέας με το γνωστό πακέτο υπό μάλης: ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιωτικοποιήσεις στο ΕΣΥ, ΣΔΙΤ και Νοσοκομεία ως Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Πρώτος ξεπρόβαλε ο Μιλτιάδης Νεκτάριος που αγωνιά «Να μη χαθεί η ευκαιρία» (κλικ εδώ).

Ευκαιρία για ποιον;

Μα φυσικά για τις ασφαλιστικές εταιρείες τις οποίες ο κ. Νεκτάριος εκπροσωπεί, αλλά αποκρύπτει επιμελώς αυτό το ρόλο κάτω από το μανδύα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο κύριος καθηγητής έχει γίνει ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μετά την πανδημία. Χωρίς περιστροφές αναφέρει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες θέλουν πλέον να διεισδύσουν στο ΕΣΥ, διότι οι ιδιωτικές κλινικές τους έχουν κλείσει την πόρτα. Είναι αξιοπρόσεκτη η διατύπωση που χρησιμοποιεί: «οι ιδιωτικές ασφαλιστικές θα έχουν βρει στο ΕΣΥ μια αξιόπιστη εναλλακτική, έναντι των ολιγοπωλιακών καταστάσεων που αντιμετωπίζουν με τα ιδιωτικά Νοσοκομεία».

Οσονούπω θα επανεμφανιστούν, όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, όλοι οι γνωστοί διανοητές της Διανέοσις, του Ομίλου που έχει φτιάξει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ. Και θα καταθέτουν εκ νέου «προτάσεις» για να σώσουν το ΕΣΥ.

Όμως ο κ. Νεκτάριος έχει μιαν αγάπη που αδυνατεί να κρύψει και δεν είναι άλλη από την ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Κάνει ονομαστική αναφορά στον ΠΙΣ και τον καλεί να επαναλάβει την Ημερίδα που διοργάνωσε στο Ζάππειο!

Ε, λοιπόν, να δείτε που ο Εξαδάκτυλος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του καθοδηγητή του!

Και θα έχουμε πάλι ΜΑΤ και δακρυγόνα.

Εκτός κι αν δεχτεί η ΓΑΔΑ να φιλοξενήσει την Ημερίδα..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *