Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Διάσπαση των Ευρω-ομάδων ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για το ζήτημα της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία

Με τους ακροδεξιούς συντάχτηκε η Εύα Καϊλή!

Για άλλη μια φορά, η Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε διχασμένη σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αυτή τη φορά σε θέμα που αφορά την υπεράσπιση της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Το ψήφισμα αφορούσε τις προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσει η Αλβανία, πριν από την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε.

Σχετική τροπολογία του ψηφίσματος τονίζει τις προϋποθέσεις και τις προτεραιότητες που έχει ορίσει το Συμβούλιο τον Μάρτιο του 2020 για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας. Μεταξύ αυτών είναι: ο σεβασμός των εθνικών μειονοτήτων, η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων, ο εκλογικός νόμος και η πληθυσμιακή απογραφή, θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, όπως επίσης και θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, της ελεύθερης έκφρασης στα ΜΜΕ και θέματα ασύλου.

Η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την υπερψήφισε, όταν οι Ευρωομάδες της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ διασπάστηκαν, εκφράζοντας διαφορετικές και αντικρουόμενες θέσεις. Από την ΝΔ , οι Ευρωβουλευτές Ασημακοπούλου, Κεφαλογιάννης, Κύρτσος, Μεϊμαράκης και Σπυράκη θεώρησαν ότι η αποχή σε αυτή την κρίσιμη τροπολογία είναι αρκετή. Αντίθετα οι ευρωβουλευτές Κυμπουρόπουλος και Βόζενμπεργκ την υπερψήφισαν, ενώ οι Ευρωβουλευτές Καϊλή και Φράγκος (Ελληνική Λύση) την καταψήφισαν ταυτιζόμενοι με ακροδεξιές λογικές και πρακτικές. Η συγκεκριμένη τροπολογία τελικώς υπερψηφίστηκε με 388 έναντι 280 ψήφων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *