Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο fund CVC η κόρη του Μητσοτάκη λίγο μετά την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του avgi.gr, θέση και μάλιστα υψηλόβαθμη στο αμερικανικό fund CVC Capital Partners, που πριν λίγους μήνες εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική έπιασε η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία.

Η Σοφία Μητσοτάκη, όπως και η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως investors relation manager στη CVC Capital Partners από τον Αύγουστο του 2021. Υπενθυμίζεται ότι η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, την οποία οι εργαζόμενοί της χαρακτήρισαν «ξεπούλημα», ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Το θέμα βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται πόσο ηθική και δεοντολογική είναι η συγκεκριμένη πρόσληψη.

«Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;» σημειώνει μεταξύ άλλων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *