Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Που αποσκοπεί η ξαφνική “αφύπνιση” Βενιζέλου;


 Έκπληξη προκαλεί στους πολιτικούς παρατηρητές η αφύπνιση Βενιζέλου από την παρατεταμένη χειμερία πολιτική του νάρκη.

Μέσα σε λίγες ημέρες στράφηκε τρεις φορές εναντίον της κυβέρνησης, πράγμα ασυνήθιστο.

Την πρώτη φορά τάχθηκε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, διαφωνώντας  με το δίλημμα του Μητσοτάκη, που συμπυκνώνεται στο “αυτοδυναμία ή χάος”.

 Την δεύτερη φορά κάλεσε την κυβέρνηση να διορθώσει το άρθρο 2 της Αμυντικής Συμφωνίας με τη Γαλλία. 

Την τρίτη φορά ήταν ακόμη πιο σκληρός, ασκώντας κριτική για τη διαχείριση της
υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση: “Είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες της Ευρώπης σε θανάτους ανά εκατομμύριο, με 17 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων και η Πορτογαλία με δύο νεκρούς ανά εκατομμύριο και η Γερμανία με τέσσερις” τόνισε ο κ. Βενιζέλος, και πρόσθεσε:
“Η επιστημονική κοινότητα να πει τι συμβαίνει στη χώρα, γιατί είμαστε μέσα στις δύο πρώτες χώρες σε θανάτους στην Ευρώπη, γιατί έχουμε τόση διαφορά. Πεθαίνουν σχεδόν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απόλυτη αδιαφορία όλων. ‘Αρα, δεν δικαιούται η επιστημονική κοινότητα να σιωπά. Αφού μας το πουν οι γιατροί επισήμως και με το επιστημονικό τους κύρος και με την επιστημονική τους ευθύνη, η κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα να τοποθετηθεί επί των ιατρικών δεδεδομένων. Δεν μπορεί να μην παίρνουμε κόστος για τίποτα”.

Και το ερώτημα είναι σε τι αποσκοπεί ο Βενιζέλος με την ξαφνική αφύπνισή του, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν και να ακούγεται ακόμη και η πιθανότητα της δημιουργίας νέου κόμματος.

Σε αυτή την περίπτωση ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως προπομπός του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος μετά τη βέβαιη ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛΛ θα αποχωρήσει από το κόμμα, μαζί με τους υποστηρικτές του και θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος που φιλοδοξεί να λάβει μέρος σε συμμαχικά κυβερνητικά σχήματα με την ΝΔ.

 Σ.Κ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *