Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Συμπαράσταση στην Όλγα Γεροβασίλη

Συγκίνηση προκαλεί η αλληλεγγύη που δείχνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στην Όλγα Γεροβασίλη, που βάλλεται πανταχόθεν.
Με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κινούνται σε ρυθμούς rock city FESΤIVAL, με ενημέρωση των πολιτών στα πηγαδάκια που στήνονται σε κεντρικά σημεία της πόλης, η ηγεσία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να στηρίξει την γραμματέα της ΚΟ του κόμματος και βουλευτή Άρτας.
Ακόμη και σκέψεις για πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων έχουν γίνει και άλλες προτάσεις έχουν κατατεθεί και εξετάζονται από τον κ Μαντά και τη βουλευτή κυρία Τζούφη, που είναι αγανακτισμένη για όσα καταλογίζουν στην Όλγα Γεροβασίλη.
Είναι ολοφάνερο το κλίμα ενότητας που επικρατεί και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά αντιμετωπίζουν την σκανδαλολογία, απόδειξη ότι στα δύσκολα στον ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν επιμέρους διαφορές και γίνονται όλοι σαν ένας άνθρωπος.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

Διαβάστε και 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *