Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αθλιότητες σε βάρος της Τουλουπάκη από παπαγαλάκια της κυβέρνησης! Άμεση αντίδραση της εισαγγελέως

Αθλιότητες σε βάρος της Τουλουπάκη από  παπαγαλάκια της κυβέρνησης με συμμετοχή και κυβερνητικού στελέχους λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες με τη διακίνηση πληροφοριών ότι δήθεν απορρίφθηκε η αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε για την δίωξη σε βάρος της, ενώ το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο δεν έχει ακόμη συνεδριάσει! 
Ο στόχος είναι προφανής, αφού θέλουν να προκαταλάβουν την απόφαση του συμβουλίου και είναι μια ακόμη επιχείρηση χειραγώγησης της δικαιοσύνης.

Κατόπιν τούτου όπως αναφέρει το libre.gr η κ Τουλουπάκη ζητά τη διενέργεια έρευνας  με έγγραφο της προς την ηγεσία του Αρείου Πάγου και τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου στο οποίο περιλαμβάνει βεβαίωση ότι το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο δεν έχει καν συνεδριάσει για την υπόθεση της.

Η Εισαγγελέας αναφέρεται σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και σχετική ανάρτηση υπουργού, που επικαλούμενα πληροφορίες υποστήριζαν ότι εκδόθηκε απορριπτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την αίτηση της. Στο έγγραφο της η κ. Τουλουπάκη τονίζει ότι έχει λάβει υπηρεσιακή βεβαίωση στην οποία αναφέρεται πως έως σήμερα 31 Ιουλίου δεν έχει πραγματοποιηθεί διάσκεψη του Συμβουλίου που θα κρίνει την αίτηση της και συνακόλουθα σαφώς δεν έχει υπάρξει έκδοση βουλεύματος. 
Η εισαγγελέας χαρακτηρίζει ως “πολύ σοβαρό” το όλο θέμα και ζητά την πλήρη διερεύνηση επισημαίνοντας ότι “και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *