Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καχριμάνης, όπως λέμε …Μαρινάκης!!!

 


Ο γνωστός πια στους αναγνώστες μας Bomber, με επιστολή του, αναφέρεται σήμερα στον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη και με το προσωπικό του στυλ και ύφος σκιαγραφεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον τρόπο που λειτουργούν στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ολόκληρη η επιστολή του:

Aγαπητέ μου Απόκαυκε, την καλημέρα μου και πάλι!

Κάθισα αρκετά και σκέφτηκα με αφορμή αυτά που άκουσα αυτές τις ημέρες από μια συζήτηση  στελεχών της ΝΔ πίσω ακριβώς από το διοικητήριο της Περιφέρειας, ξέρεις, στο σημείο που αν καθίσεις λίγη ώρα, πρέπει μετά να ψάχνεις, αν σου λείπει χέρι ή πόδι και κατέληξα, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι ναι μεν ο Περιφερειάρχης μας Αλέκος Καχριμάνης (έκφραση που σημειώνουν σε κάθε δήλωση τους στο τέλος οι εκλεγμένοι του) είναι άνθρωπος των λύσεων αλλά και άνθρωπος των «φιμώσεων» (με την καλή την έννοια που έλεγε ο Ηλίας).

Πόση αλήθεια κρύβει αυτή η άποψη, αγαπητέ μου, και απορώ ακόμη και τώρα που σου γράφω, γιατί σχεδόν το σύνολο των συμβούλων του έχει το βίτσιο να παίζει το ρόλο του “διακοσμητικού”παράγοντα;

Και ξηγιέμαι για να μη παρεξηγιέμαι και προχωρώ την σκέψη μου πιο κάτω.

Διαπιστώνει κανείς ότι όσοι σοβαροί άνθρωποι έκαναν το λάθος και συντάχθηκαν μαζί του από την εποχή της Νομαρχιακής του θητείας, φρόντισαν με τον έναν ή τον έναν άλλο τρόπο να επιστρέψουν στην εργασία τους (και να δοξασθούν) και να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά με τα κοινά είτε να οδηγηθούν σε άλλους πολιτικούς δρόμους σε δήμους ή επιστημονικούς φορείς.

Γιατί έφυγαν τρέχοντας αγαπητέ μου τόσοι πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι;

 Μα γιατί ο Αλέκος Καχριμάνης, (ο Περιφερειαρχης μας) έχοντας την στρατηγική της αλίευσης ψήφων από οπουδήποτε (ακόμη και από κεντροαριστερούς -ΠΑΣΟΚΟΥΣ) τους έδινε ομπρέλα την εποχή των υψηλών πολιτικών θερμοκρασιών και τους την αφαιρούσε, όταν πλέον έρχονταν τα πρώτα πρωτοβρόχια.

Τόσο φαίνεται πώς τους χρειάζεται!!!

Πού διαφωνείς και διαβάζεις με απορία; 

Έχεις διαπιστώσει, εσύ, πουθενά κάποιον από δαύτους να έχει εκφράσει κάποια προσωπική άποψη; Έχεις διαπιστώσει, κάποιος μέσα στο Περιφερειακό συμβούλιο να εκφράζει μια ολοκληρωμένη δική του άποψη και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της Ηπείρου;

Έχεις διαπιστώσει, εσύ, κάποιον να εκφράζει διαφορετική άποψη από τον «Ηγεμόνα»;

Μην κουράζεις την σκέψη σου. ΟΧΙ!

Δεν νομίζω ότι θα βρούμε κάποιον, ελπίζω βέβαια να μην αδικώ κάποια φωτεινά μυαλά με το ασθενές μνημονικό μου, πλην του προπονητή και πρώην περιφερειακού συμβούλου Ι.Καραμπίνα, που αν θες και την άποψη μου μετά την διαφωνία του το ‘φαγε το κεφάλι του.

Πόσο θλιβερό αγαπητέ μου, μορφωμένα και μη πρόσωπα της περιοχής μας να οδηγούνται κάθε φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να χτενίζονται, να ντύνονται, για να καθίσουν κανένα πεντάωρο με τον καφέ στο χέρι για λίγα τηλεοπτικά πλάνα για να ικανοποιήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες αλλά και τους ψηφοφόρους τους, σηκώνοντας απλά το χέρι σε κάθε ψηφοφορία.

Και βέβαια για να ξηγιέμαι και να μη παρεξηγιέμαι, ο ίδιος καλά κάνει, αφού αυτή η στρατηγική του περνάει, τους αρπάζει τις ψήφους, τους χρησιμοποιεί και μετά διοικεί αυτός και ο ηγεμόνας που κρύβει μέσα του.

Είναι επιτυχημένος ο άνθρωπος σου λέω και το πιστεύω, σαν άλλος Μαρινάκης, ξέρει να αλλάζει όλη την ομάδα του, να κρατά δοκιμασμένα άβουλα πιστά στελέχη του και να ανακαλύπτει νέα, τα οποία θα του δώσουν μάλιστα χιλιάδες σταυρούς και κάθε φορά το σηκωμένο χέρι τους.

Μάγκας σου λέω, ξέρει να χαλάει και να φτιάχνει ομάδα στο λεπτό και να μην ανοίγει ρουθούνι.

Τι να λέμε τώρα, δεν είναι άμπαλος ο άνθρωπος την ξέρει την πολιτική μπαλίτσα. που θα έλεγε και ο γίγαντας ΑΛΕ.

Βέβαια και αυτοί εδώ, που  λέμε, χωρίς την δική του δυναμική πώς θα εκλέγονταν;

 ‘Ετσι είναι, μη ξεφυσάς, όσοι αποχώρησαν εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που πέτυχαν να εκλεγούν, γιατί έχουν την δυναμική τους, οι υπόλοιποι εξαφανίστηκαν και μήτε που τους θυμάται κανείς.

Έτσι είναι, μη κουράζεις σου λέω το μυαλό σου, ο άνθρωπος είναι ηγεμόνας, το έχει το θέμα, το παίζει το παιχνίδι στα δάχτυλα απλά οι άλλοι απλώς ικανοποιούν την προσωπική τους φιλοδοξία και γίνονται γνωστοί λίγο πιο έξω από το χωριό και τον κοινωνικό περίγυρο τους.

Θλιβερό σου λέω, αγαπητέ μου Απόκαυκε, και καλά οι μη μορφωμένοι, οι μορφωμένοι πώς το ανέχονται; 

Να κόβουν πίτες, να κάνουν  κανένα χαιρετισμό σε εκδηλώσεις και να δίνουν άντε και κανένα μετάλλιο σε αγώνες, πάντα βέβαια με δική του απόφαση και εντολή.

Κατά τα άλλα όλα καλά, ο χρόνος κυλάει και αυτοί κοντεύουν να πάθουν αγκύλωση από το σηκωμένο χέρι, με τον ηγεμόνα να δοξάζεται για το concept της ανοιχτής του πόρτας.

Δεν είναι τυχαία αυτά που σου περιγράφω, αγαπητέ μου, τίποτε δεν είναι τυχαίο.

 Αν εξαιρέσεις ότι μέχρι πριν ένα χρόνο γνωρίζαμε την αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη άντε και τον Σ.Ιωάννου, εσύ σήμερα εκτός της Α.Νάκου άντε και τον Σιαράβα, μπορείς να μου αναφέρεις στο λεπτό τους σημερινούς καθώς και τον ρόλο που έχουν σε αυτή την περιφερειακή αρχή ή στην τελική να μου αναφέρεις γρήγορα χωρίς κομπιάσματα, τουλάχιστον τους πρώτους δέκα από την περιφερειακή του ομάδα;

Άσε, σου λέω, μην κουράζεσαι δεν θα τα καταφέρεις, γιατί όλα είναι Αυτός. 

Είμαι βέβαιος πως στο τέλος της θητείας τους το μόνο που θα τους έχει απομείνει είναι η …αγκύλωση από την καρέκλα στο περιφερειακό συμβούλιο και το υψωμένο χέρι την ώρα που θα περπατούν δίχως να έχουν αντιληφτεί, ότι πρέπει να το κατεβάσουν.

Έτσι και χειρότερα, αγαπητέ μου Απόκαυκε!

Και να σκεφτείς και κάτι άλλο, αυτοί λοιπόν όλοι,ναι αυτοί που δεν έχουν εκφράσει ούτε μια δική τους άποψη, θεωρούν ότι θα αποσυρθεί και ονειρεύονται τους εαυτούς τους διαδόχους του.

 Ούτε να τον ψυχολογήσουν δεν μπορούν, αγαπητέ μου, διότι και να συμβεί αυτό δεν έχουν αντιληφθεί ότι εκείνος θα επιλέξει τον διάδοχο και σίγουρα δεν θα είναι κανείς τους, αυτός που θα επιλεγεί.

Έτσι είναι αγαπητέ μου, Απόκαυκε, αυτός ξέρει καλά πάντα, ποιους να ανακαλύπτει για να κερδίζει τις εκλογές και αυτός πάλι ξέρει πάντα μέχρι πού φτάνει ο καθένας.

Απλά να σηκώνει το χέρι του!

Άντε και στο επανιδείν… 

Bomber

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *