Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Ιστορίες επιτυχίας

 


Αστερινός Μάνθος


Πώς να αντέξει η καρδιά την τόση επιτυχία;
Όταν έρχεσαι έτοιμος, με ικανά στελέχη και σχέδιο για το πώς θα διοικήσεις, η καθημερινότητα τρέχει σα νεράκι!
Μπορεί να υπάρχουν μικρές αστοχίες σε τομείς που εμπλέκονται «ανεύθυνοι» πολίτες, στα θέματα, όμως, που απαιτούν καλό σχεδιασμό, τήρηση χρονοδιαγράμματος και πολιτική βούληση, η δημοτική αρχή έχει καταπλήξει τους πάντες!
Οι τομείς, που από την αρχή ο Δήμαρχός μας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ήταν δύο: οι κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων και οι χώροι άθλησης!
Ακολουθεί ένας μικρός απολογισμός των επιτυχιών:
1.Το σχολείο για παιδιά με αναπηρίες, καθώς και το νηπιαγωγείο, που θα στεγάζονταν στο Χατζηκώστα και θα λειτουργούσαν από φέτος, τα μεταβιβάσαμε πριν ένα μήνα ως ευθύνη στην Περιφέρεια και σε 1-2 χρόνια θα είναι έτοιμα, δήλωσε υπερήφανος ο Δήμαρχος!
2.Το κλειστό γυμναστήριο που θα κατασκευαζόταν ή θα δωριζόταν (όπως μετεξελίχτηκε η κατάσταση, μετά την παρέμβαση Άδ. Γεωργιάδη), μεταβιβάσθηκε ως ευθύνη στην Περιφέρεια και εδώ και μήνες αγνοείται η τύχη του, δήλωσε υπερήφανος ο Δήμαρχος!
3.Η αγωνιστική πίστα ποδηλάτου για χρήστες BMX στην Κιάφα έκλεισε και παραμένει κλειστή, γιατί δεχθήκαμε παράπονα και μία αγωγή, δήλωσε υπερήφανος ο Δήμαρχος!
4.Το 28ο νηπιαγωγείο στην Ανθούπολη, που θα στεγαζόταν σε προκάτ κατασκευή, θα είναι έτοιμο λίγες μέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς (η οποία βέβαια μετατέθηκε ήδη κατά 7 ημέρες), δήλωσε υπερήφανος ο Δήμαρχος!
5. Ο Δήμος, μερικές ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού των θέσεων για τις σχολικές καθαρίστριες, προχώρησε στην προκήρυξη 12 νέων θέσεων (προφανώς αυξήθηκαν σε λίγες ημέρες οι σχολικές αίθουσες). Η χρονική προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι 24 ώρες!.. Όταν βλέπουμε μια καλή πρακτική στη διοίκηση (όπως οι προσλήψεις μίας ημέρας του Δημάρχου Μπακογιάννη), σπεύδουμε να την υιοθετήσουμε, δήλωσε υπερήφανος ο Δήμαρχος!
Στο σημείο αυτό δηλώνω κι εγώ υπερήφανος!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *