Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αίτηση θεραπείας για να μην ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής της οδού Νιάρχου

 


Η Συντονιστική Επιτροπή  των κατοίκων και επαγγελματιών της οδού Νιάρχου, που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του έργου της συγκεκριμένης οδού, που δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στη ζωή τους και στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους κατέθεσαν κατεπείγουσα αίτηση θεραπείας για την ακύρωση της Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Ηπείρου – ΔΕΥΑΙ για την μεταφορά των δικτύων της οδού Νιάρχου.

Με ανακοίνωση δε της επιτροπής δηλώνεται ότι η  κατάθεση της Αίτησης Θεραπείας αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ενεργειών ενώπιον Εθνικών και Ευρωπαικών Οργάνων και Δικαστηρίων προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο έργο και να ματαιωθεί η κατασκευή του με τον προτεινόμενο σχεδιασμό.

 Στην αίτηση θεραπείας που έγινε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη, αφού αναπτύσσονται τα νομικά επιχειρήματα στα οποία στηρίζεται η αίτηση θεραπείας ζητείται:

Να εξετασθεί το συντομότερο δυνατό η αίτηση θεραπείας και να γίνει αυτή δεκτή ως νόμιμη , βάσιμη αληθινή και πλήρως αποδεδειγμένη και να ανακληθεί τόσο η αριθμ. 168/24.07.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων όσο και η 7/177/10.12.2019 απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.

Επίσης να ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. Πρωτ. 3330/13.05.2020 προγραμματική Σύμβαση του άρθρου 100 Ν. 3852/2010 μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων για το υποέργο: «Μεταφορά δικτύων ΔΕΥΑΙ» της πράξης «Οδός Σταύρου Νιάρχου»

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *