Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στην αποκεντρωμένη Περιφέρεια Ηπείρου προσφεύγει ο Σύλλογος Καθηγητών Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων

 


Εντείνεται η διένεξη που υπάρχει εδώ και μήνες μεταξύ της διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου και των εργαζόμενων καλλιτεχνών.

Έτσι προσφυγή κατά της απόφασης πρόσληψης 48 ατόμων στη Φιλαρμονική και στη Συμφωνική του Πνευματικού Κέντρου, κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καλλιτεχνικού Προσωπικού ΟΤΑ αλλά και ο Σύλλογος Καθηγητών Ωδείου.
Συνοπτικά στην προσφυγή που κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου αναφέρονται οι εξής λόγοι:
α. Παραβίαση της νομοθεσίας ως προς τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων
β.Παραβίαση της νομοθεσίας ως προς τη διαδικασία επιλογής
γ.Παραβίαση της νομοθεσίας ως προς το νόμιμο δικαίωμα της πολυθεσίας των μουσικών.

Διαβάστε σχετικά:

 

 

 Ο σύλλογος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων στην προσφυγή του επικαλείται μεταξύ των άλλων την άρ. 16 παρ. 5 του Ν. 1256/1982 (όπως τροποποιήθηκε με το άρ. 40 του Ν.1548/1985), σύμφωνα με την οποία οι μουσικοί εξαιρούνται της απαγόρευσης κατοχής και 2ης θέσης στο Δημόσιο Τομέα. Με την 67/2017 απόφαση του Τμήματος Ι (ελέγχου δημοσιονομικών δαπανών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κρίθηκε ότι ο νόμος δεν περιορίζει την κατοχή 2ης θέσης ακόμα και στον ίδιο Φορέα.

Ο σύλλογος υποστηρίζει ότι με την απόφαση του Πνευματικού Κέντρου παραβιάζεται το ανωτέρω νομοθετημένο δικαίωμα, λόγω του περιορισμού των μουσικών –εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείου, που δύναται να συνάψουν 2η σχέση εργασίας. Η απόφαση προβλέπει παράνομα, τη δυνατότητα σύναψης 2ης σχέσης εργασίας ΜΟΝΟ στους μουσικούς που ήδη εργάζονται πλήρως , επιφυλάσσοντας δυσμενή διάκριση σε όσους έχουν μειωμένη απασχόληση, οι οποίοι προφανώς έχουν και τη μεγαλύτερη ανάγκη να εργαστούν επιπλέον. 

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην προσφυγή, το ΔΣ του ΝΠΙΔ, για πρώτη φορά τη φετινή σχολική χρονιά, αποφάσισε να χορηγεί ειδική άδεια εργασίας για μουσικούς που ήδη εργάζονται στο ΝΠΙΔ (!), ενώ τα προηγούμενα έτη η σύναψη 2ης σχέσης εργασίας γίνονταν χωρίς να απαιτείται αυτή η άδεια, η οποία να σημειώσουμε ότι δεν προβλέπεται από πουθενά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *