Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Οι …κουκουλοφλώροι του ΣΥΡΙΖΑ

Τάκης Λιδωρικιώτης

Με τα UFO ή με τους γραφειοκράτες;

Η προδοτική προϊστορία των κουκουλοφόρων κάνει τον όρο ακατάλληλο για τον ΣΥΡΙΖΑ του 21ου αιώνα.

Άσε που σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να αναλάβει την διευθέτηση του ζητήματος η ΟΠΛΑ και δεν διαθέτουμε κάτι παρόμοιο.

Αντιθέτως για την δειλία των κεντρικο-επίτροπων του ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύ αρμόζει η παραφθορά του όρου, οι «Κουκουλοφλώροι»!

Πολύ αργά το θυμήθηκε πάντως κι ο κ.Κασσελάκης ότι αυτό το όργανο εξέφραζε τους συσχετισμούς του μητρώου 2019, δεδομένου ότι το 2022 τα «νέα μέλη» ψήφισαν μόνο για την κάλπη του προέδρου (μοναδικός υποψήφιος τότε ο κ Τσίπρας).

Το χειρότερο όλων ήταν το ποιους επέλεξαν ως «ηγεσία» οι αναμετρώμενες φατρίες. Επέλεξαν κι «εξέλεξαν» διάφορους γιέσμεν που αυτές τους έλεγχαν πλήρως (Κίνηση μελών, Ομπρέλλα, ΡΕΝΕ κλπ) και σήμερα τους ελέγχουν οι ολιγάρχες που τις κληρονόμησαν. Είναι το γνωστό σύνδρομο της συμπεθέρας και την συνυφάδας που διέπει την λειτουργία της Κ.Ε., που παρέλαβε τον νεοεκλεγέντα Κασσελάκη.

Κι οι μεν αριστεροί φραξιονιστές του έκαναν την χάρη κι αναχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες, βέβαιοι όντες ότι τους περιμένει ενθουσιώδης ο λαός στους δρόμους πέριξ της Κουμουνδούρου. Οι δεξιές όμως φράξιες «ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ» και «ΡΕΝΕ», δυστυχώς γι’ αυτόν παρέμειναν κι αφού δεν τους ξαπόστειλε αυτός, τον ξαπόστειλαν εκείνοι. Του προκάλεσαν ασφυξία με την μέθοδο του ολόθερμου σφιχτού εναγκαλισμού.

Ξανάσμιξαν τα αηδόνια

Οι καταψηφίσαντες της Κυριακής είναι ακριβώς η αλήστου μνήμης ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ. Περιλαμβάνει από Σπίρτζη κι Αριστερή Υστεροβουλία, Θεοχαρό και διευρυνσίες, Ζαχαριάδη μέχρι Όλγα, Νοτοπούλου, Τελιγιορίδου, Ζανέτ και Γιώργο Τσίπρα αλλά και τους Παπά Ν, Πολάκη Π. Ίσως να λείπει μόνο η Ρένα Δούρου, κι αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων… Από την ΡΕΝΕ παρόντες στο δράμα ως αντίπαλοι ήταν οι κκ. Σωκράτης Φάμελος και Τεμπονέρας-συνεργαζόμενοι όπως κι η υποτιθέμενη προεδρική τριάδα Ρήγας-Σκορίνης-Βουλγαράκης!

Μικρό το χωριό κι όλοι γνωριζόμαστε. Ποιοι του μείνανε λοιπόν πιστοί του κ Κασελάκη; Μόνο όσοι δεν μετείχαν του τότε αφηγήματος κι ήταν UFO σαν και τον ίδιο. Κι αυτή ακριβώς είναι η κυρίαρχη αντίθεση για τους συριζαίους σήμερα: Με τα UFO ή με τους γραφειοκράτες;

Χρειαζόταν πράγματι την ΟΠΛΑ και τους «κουκουλοφόρους»;

Ο κ. Κασσελάκης δεν κατάργησε το όργανο αυτό στις πολλαπλές ευκαιρίες που του δόθηκαν κατά το 11μηνο. Η τελευταία ευκαιρία ήταν προ μηνός όταν ορίστηκε ως ΚΟΕΣ (Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) το σύνολο της ΚΕ κι όχι ένα υποσύνολο από 60-90 άτομα.

Όμως ο τελευταίος που είχε συνειδητοποιήσει την ανάγκη ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος(το αρχιUFO), που παρέμεινε μέχρι τέλους αιχμάλωτος της πεποίθησης του ότι τελικά όλοι υποκύπτουν στην προσωπική του γοητεία, άρα αυτό επρόκειτο να ‘πάθουν’ κι οι συμπεθέρες κι οι συνυφάδες της ΚΕ.

Πράγματι μερικά από τα μέλη της ΚΕ ως Τζέκυλ και Χάιντ υμνούσαν τον λεβέντη Πρόεδρο τους και αμέσως μετά κάνανε ότι τους έλεγε ο ολιγάρχης που τους είχε «εκλέξει», δηλαδή τον μαυρίζανε. Κουκουλοφλώροι …

Δεν θα σταθώ αναλυτικά στα άπειρα αλλά βαρετά διαδικαστικά ατοπήματα, που δεν γίνονται ούτε σε συνέλευση έτους πρωτοετών, παρά μόνο σε ένα. Καμία καθαίρεση δεν προβλεπόταν χωρίς το 148.

Αυτός ο αριθμός φυσικά δεν πιανόταν χωρίς τους 70 που ψήφισαν τηλεφωνικά. Το Σάββατο οι παρόντες είχαν συσχετισμό 122-90 και σε αυτούς τους 210, το 148 ήταν απολύτως ανέφικτο.

Αντί όμως να ψηφίσουν όπως είχε ανακοινωθεί, το πήγαν για την άλλη μέρα και μάλιστα με προσθήκη των 70 φανερο-κρυφών τηλεφωνικών ψήφων. Δηλαδή έγινε ταυτοχρόνως και μυστική για να του την κάτσουνε αλλά και φανερή (τηλεφωνική) για να πιάσουν τον αναγκαίο απόλυτο αριθμό.

Σημειωτέον ότι προέδρευε ο στενός συνεργάτης του Προέδρου Κασελάκη, ο κ Σκορίνης…

Αν στις σχολές του μέλλοντος διδάσκονται τα έγχρωμα ψηφοδέλτια της εκλογής Σαρτζετάκη (1985) σαν κορυφαίο παράδειγμα κατάχρησης εξουσίας, θα πρέπει να διδάσκεται στον αντίποδα και το πάθημα της αφελούς εξουσίας Κασσελάκη με τον παρηγορητικό υπότιτλο «Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται!».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *