Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προσφατο-προεδρικοί

Το φρούτο των “προεδρικών” στο συριζαΐκό λαχανόκηπο είχε πάντα μια περίεργη γεύση. Ο Τσίπρας είχε αναρωτηθεί δημοσίως τι είδους “προεδρικοί”  ήταν οι προηγούμενοι, χωρίς τον ίδιο τον  Πρόεδρο; Προφανώς ήταν κίβδηλοι κι  αποδείχθηκε περίτρανα, όταν προς στιγμή φάνηκε ότι πρόκειτο να τον διαδεχθεί η κ Αχτσιόγλου. Παραλίγο να ποδοπατηθούν στο κατώφλι της …

Στην φάση της κασσελακειάδας τα πράγματα μάλλον επιδεινώθηκαν, αν κρίνουμε από  τους προσφατο-προεδρικούς που εμφανίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με αφορμή μια τροπολογία, που κατατέθηκε στο σχέδιο πολιτικής απόφασης, είδαμε, αντί να καταδικάζονται σε αυτήν οι υβριστές, να καταδικάζονται, όσοι τους αντιμετώπισαν με παρρησία κι όχι με PR (public relations).

Βεβαίως δεν πέρασε και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Οπότε ο οπορτουνισμός των κ.κ. Ζαχαριάδη, Ξενογιαννακοπούλου, Γεροβασίλη, Φλαμπουράρη, Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση θα κριθεί από το λιγοστό κοινό που συνεχίζει να ασχολείται μαζί τους. Ωστόσο προσβάλει τον κοινό νου η εμφάνιση τους απο τα ΜΜΕ ως ..προεδρικών (δυσαρεστημένων).

Δυσαρεστημένοι ή ευχαριστημένοι, οι εσωκομματικές εκλογές έγιναν μόλις προ 45 ημερών κι ούτε καν οι λωτοφάγοι δεν πρόλαβαν να ξεχάσουν τις δημόσιες ενθουσιώδεις δηλώσεις όλων τους υπέρ Έφης. Πάει πολύ να παριστάνουν τόσο γρήγορα αυτοί  οι μετρ των μεταπηδήσεων, τους επιτελείς του Προέδρου που τάχα με σηκωμένο φρύδι πασχίζουν να τον προστατέψουν από επικίνδυνες συμπεριφορές άλλων.

Ιδιαιτέρως ο έκτος των προσφατοπροεδρικών και υπάλληλος πλέον της κ Γεροβασίλη, κ. Ραγκούσης, το τερμάτισε ευχόμενος «να μην είναι το κόμμα πολιτικά νεκρό και με μονοψήφια ποσοστά, όταν ο Κασσελάκης θα παραδώσει». Πιο προεδρικός μάλλον αρρωσταίνεις!

Στο παρεάκι αυτό μπορεί κανείς να προσθέσει και τους απερχόμενους γραμματείς (Ουρανία Σβίγκου και Γεώργιο Βασιλειάδη) που κατέθεσαν την διαφωνία τους με το δημοψήφισμα.

Και καλά, γραμματείς και φαρισαίοι, την δουλειά τους κάνουν. Παριστάνουν τους κυανόκρανους και τους πονηρούς ολημαζήδες. Το περίεργο είναι ότι δεν κόβει την πλάκα ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος που δείχνει να παραμένει αιχμάλωτος της αυταπάτης ότι τελικώς θα γοητεύσει εχθρούς και φίλους.

Κι έφυγε κι ο Φίλης …

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *