Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων ζητά την απομάκρυνση Πότση από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Γενικεύονται οι αντιδράσεις σχετικά με τις καταγγελίες εργαζόμενης στο ιατρείο του πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Οδυσσέα Πότση, που υποστηρίζει ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον εργοδότη της ( κ. Πότση), με τις παρατάξεις και τα κόμματα να παίρνουν θέση επί του θέματος, που προκάλεσε σάλο στην κοινωνία των Ιωαννίνων.

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων ζητά την απομάκρυνση του καταγγελόμενου από το Περιφερειακό Συμβούλιο και καλεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, του οποίου είναι μέλος ο κ. Πότσης να επιληφθεί του θέματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Σε σχέση με την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στην οποία καταγγελλόμενος είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου κ.Ο.Πότσης, δηλώνουμε τα εξής:

To ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής αντιμετωπίζει σοβαρά και με αυστηρότητα όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ασφάλεια και ο σεβασμός προς τους πολίτες, και ιδιαίτερα προς τις γυναίκες είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς.

Συμπαραστεκόμαστε πλήρως στην καταγγέλλουσα και  ενθαρρύνουμε και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους, να  συνεχίσουν να μιλάνε μέχρι να καταφέρουμε τέτοια φαινόμενα  να εξαφανιστούν και να εκλείψουν από την κοινωνία μας.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής και η Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  δεν ανέχεται κανένα είδος παρενόχλησης ή κακοποίησης και δεσμεύεται να διασφαλίσει ένα ασφαλές και εργασιακό  περιβάλλον για όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε πολιτικές που προάγουν την ισότητα και  τον σεβασμό σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας.”

Επιπλέον, ζητούμε και απαιτούμε πλέον από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου,να αναλάβει άμεσα δράση και να κινήσει διαδικασίες παραίτησης του κ.Πότση από το περιφερειακό συμβούλιο και την παράταξη που συμμετέχει μέχρι την τελική έκβαση της υπόθεσης, ενώ  ανάλογες δράσεις θα πρέπει να λάβει και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων του οποίου είναι μέλος του.

Αναμένουμε ότι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και ο Οδοντιατρικός σύλλογος Ιωαννίνων θα ανταποκριθούν  άμεσα και θα δράσουν  με αποφασιστικότητα για την προστασία των εργαζομένων και την διαφύλαξη των αρχών του σεβασμού.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής Ν.Ιωαννίνων  θα παρακολουθεί την συγκεκριμένη καταγγελία για τη διασφάλιση της δικαιοσύνης και την προστασία των θυμάτων, σεβόμενοι ωστόσο πάντα και το τεκμήριο της αθωότητας του καταγγελλόμενου περιφερειακού συμβούλου.”

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *