Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Δήμος Ιωαννιτών: Ανεξαρτητοποίηση Λυκογιώργου, με βαρύτατες κατηγορίες κατά της Δημοτικής αρχής (βίντεο)

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ κατέθεσε ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Λυκογιώργος στην αρχή της συνεδρίασης του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου.

Στη δήλωσή του καταγγέλλει την παράταξή του, ότι εγκατέλειψε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και ότι η ομάδα Διοίκησης του Δήμου (στην οποία είχε αναφερθεί με την παραίτηση του από την αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), η οποία επί τριετίας λειτουργούσε παρασκηνιακά, τώρα βγήκε στο προσκήνιο (πχ. ο κύριος υποψήφιος βουλευτής), φωτογραφίζοντας τον κ. Τσίμαρη.

Όμως ακόμη πιο σοβαρές είναι οι καταγγελίες του κ. Λυκογιώργου “για  4 δημόσιες συμβάσεις του δήμου, που δημοπρατήθηκαν την τελευταία τριετία, συνολικού προϋπολογισμού 36.000.000 Ευρώ (αποκομιδή απορριμμάτων από ιδιώτη, ενεργειακή αναβάθμιση οδοφωτισμού με LED, Πνευματικό κέντρο Κατσικά, Κτίριο Δομπόλη). Σε κάθε μία από τις 4 διαγωνιστικές διαδικασίες συμμετείχε τελικά μόνον ένας υποψήφιος ανάδοχος με προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης από 0% έως 1%.”
“Έτσι δεν εξασφαλίστηκε ο απαραίτητος από τον Νόμο ανταγωνισμός και επομένως και τα συμφέροντα των δημοτών” τονίζει ο κ Λυκογιώργος, υπενθυμίζοντας, ότι ο αντιδήμαρχος έργων και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής είχε δημόσια δεσμευθεί, για την εξασφάλιση του ανταγωνισμού, που υπήρξε και προεκλογική δέσμευση της παράταξης.
Τέλος, ο κ. Λυκογιώργος δηλώνει ότι “όπως έκανε και τα προηγούμενα 3.5 χρόνια θα συνεχίσει και τώρα να εκφράζει την τεκμηριωμένα την γνώμη του και να ψηφίζει κατά συνείδηση με μόνο γνώμονα το συμφέρον του συνόλου των δημοτών του Δήμου Ιωαννιτών”.

Ολόκληρη η δήλωση Λυκογιώργου στο βίντεο που ακολουθεί:

Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγνώστηκε και η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της κ. Γιαννούλας Μαμακή, που αποχώρησε από την παράταξη του κ. Γκόντα, χωρίς να αναφέρει τους λόγους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *