Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Τον υποψήφιο βουλευτή κ. Τσίμαρη και τον Αντιδήμαρχο κ. Αρλέτο κατηγορεί ο Γιάννης Λυκογιώργος (βίντεο)

Τις σοβαρές καταγγελίες που είχε διατυπώσει στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης επανέλαβε ο  δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λυκογιώργος σε χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΒΗΜΑ.

Ο κ. Λυκογιώργος ανέφερε ότι η αιτία της παραίτησής του από τη θέση του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δεν ήταν ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ με τον οποίο δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά μια κλειστή ομάδα που λειτουργούσε στο παρασκήνιο, δείχνοντας τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Αρλέτο και τον σημερινό υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων κ. Τσίμαρη.

Για τον κ. Αρλέτο ανέφερε  ότι διαφωνούσε για τον τρόπο που διαχειρίζονταν τα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή, ιδιαίτερα  με τις τέσσερες μεγάλες συμβάσεις έργων προϋπολογισμού 36 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούσαν τα απορρίμματα, τα λεντ, το κτίριο στη Δομπόλη και το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου στο Κατσικά, στις οποίες καταργήθηκε κάθε έννοια ανταγωνισμού με την ύπαρξη ενός μόνου αναδόχου και με μηδαμινές εκπτώσεις.

Για τον κ. Τσίμαρη ανέφερε ότι το μόνο που γνωρίζει για αυτόν είναι, όταν τον κάλεσε (ο Τσίμαρης) για του γνωρίσει τον κουμπάρο του, ο οποίος θα αναλάμβανε την εργολαβία για την αποκομιδή των απορριμμάτων και ότι δεν είχε καμιά φανερή δραστηριότητα στο δημοτικό συμβούλιο, κινούμενος πάντα στο παρασκήνιο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *