Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Σοβαρές προοπτικές νίκης των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ δείχνει δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr

Σοβαρές προοπτικές νίκης των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ δείχνει δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr.

Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε κλειστό ερωτηματολόγιο, που συμπληρώθηκε διαδικτυακά από το κοινό, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την συμπλήρωσή του χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα Google Forms και το ερωτηματολόγιο παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για χρονικό διάστημα πέντε ημερών από 20 έως 24 Απριλίου 2023.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1650 ερωτηματολόγια, δείγμα το οποίο δεν δύναται θεωρητικά να είναι αντιπροσωπευτικό λόγω της συγκέντρωσής του με χρήση της δειγματοληψίας ευχέρειας (convenience sampling). Σημειώνεται ότι το δείγμα σταθμίστηκε ως προς την δηλωθείσα ψήφο στις εκλογές του 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις ο σημερινός Περιφερειάρχης συγκεντρώνει το 27% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων, ενώ ο Σπύρος Ριζόπουλος συγκεντρώνει το 20%, με τον Λάμπρο Γεωργόπουλο να έρχεται τρίτος με 9%.

Στο υποθετικό ερώτημα, τι θα ψήφιζαν στον 2ο γύρο, οι προτιμήσεις φέρνουν στην πρώτη θέση τον κ. Καχριμάνη με 34%, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Σπύρος Ριζόπουλος με 32%.

Όσον αφορά το ερώτημα για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες από το έργο του κ. Καχριμάνη, το 25% δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένο, με το 29% να δηλώνει ότι είναι λίγο ευχαριστημένο, ενώ καθόλου δηλώνει το 44%. Υπάρχει και ένα 3% που δεν απαντά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *