Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Τελευταίοι στην ανάπτυξη – πρώτοι στη διαφθορά…

Δεν έφτανε που η Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται στη θέση 215 από 234 περιφέρειες της Ευρώπης των 28 με την ταμπέλα “λιγότερο ανεπτυγμένη περιφέρεια”, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο “EU Regional Competitiveness Index 2.0 – 2022 edition” ένα άλλος άθλος καταγράφεται στα επιτεύγματα της μακρόχρονης θητείας Καχριμάνη.

Στα πρόσθετα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Κομισιόν, υπάρχει και ένας δείκτης που αποτυπώνει την παρουσία διαφθοράς σε τοπικούς και περιφερειακούς δημόσιους οργανισμούς στις 235 περιφέρειες όλης της Ευρώπης. Σε αυτό το στατιστικό στοιχείο η Ήπειρος κατακτά μία δυσάρεστη πρωτιά, καθώς διαθέτει τον μεγαλύτερο δείκτη φαινομένων διαφθοράς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους Ηπειρώτες και τα πολιτικά κόμματα, για να τεθεί  ένα τέλος σε ένα μακρόχρονο καθεστώς, που παραπέμπει στην εποχή του Αλή πασά…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *