Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το βήμα των δημοτών

Χαρμολύπη

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο προχώρησε στην εκλογή της Ελένης Ακονίδου στη θέση του Προέδρου του ανώτατου οργάνου του Δήμου.

Χαρά, γιατί ένα τόσο αξιόλογο στέλεχος της παράταξης Ελισάφ αναβαθμίστηκε στην ιεραρχία του Δήμου.

Προφανώς αναγνωρίστηκε στην κ. Ακονίδου, ο άψογος τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε τα φλέγοντα ζητήματα του Πνευματικού Κέντρου, την Προεδρία του οποίου κατείχε μέχρι σήμερα, η νομική της κατάρτιση, η οποία εγγυάται και την τήρηση των διαδικασιών και των νόμων στην άσκηση των νέων της καθηκόντων και ο φλεγματικός της χαρακτήρας.

Λύπη, γιατί το Πνευματικό Κέντρο χάνει έναν άνθρωπο του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που άφησε το στίγμα του στα τρία και πλέον αυτά χρόνια που βρέθηκε στην κεφαλή  ενός τόσο σημαντικού Οργανισμού του Δήμου Ιωαννιτών.

Παροιμιώδης και παράδειγμα προς μίμηση είναι ο τρόπος, με τον οποίο αξιοποίησε το ανθώπινο δυναμικό των τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου, με την αναβάθμιση της Συμφωνικής Ορχήστρας, του Δημοτικού Ωδείου, της Φιλαρμονικής κλπ με την αντικειμενική και προ πάντων δίκαιη αξιολόγηση του καλλιτεχνικού δυναμικού.

Είναι τέτοιο το κενό που αφήνει πίσω της η κ. Ακονίδου που το νομικό τμήμα του Δήμου εργάζεται πυρετωδώς, για να βρεθεί η νομική φόρμουλα, προκειμένου η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συνεχίσει να ασκεί και τα προηγούμενα καθήκοντά της.

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *