Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Από ημέρες ήταν γνωστό ότι ο Παύλος Πολάκης ήταν αποφασισμένος να μην κατεβεί στα Χανιά μετά τον αποκλεισμό από το ψηφοδέλτιο του κόμματος του κ. Χαιρετάκη.

Ο υποφηφιότητα του κ. Χαιρετάκη, αφού εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, κόπηκε στο δρόμο για την ανακοίνωσή της, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Παύλο Πολάκη, που ήταν αποφασισμένος να μη συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές.

Τα γεγονότα πήραν ραγδαία μορφή μετά την σημερινή ανάρτηση του πρώην υπουργού στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ» προτείνοντας «εθελουσία στους δικαστές άνω των 60, δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια» την «κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή, ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ» όπως και «δημόσιο έλεγχο σε τουλάχιστον μία από τις 4 συστημικές Τράπεζες, με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών».

Μετά από αυτή την πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει πως «έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Μάλιστα απευθύνοντας μήνυμα προς τον Π. Πολάκη αναφέρει πως «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *