Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Προβληματισμός για δυο θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων

Ολοκληρώνεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Γιάννενα εν όψει των προσεχών εκλογών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έκλεισαν οριστικά οι υποφηφιότητες των : Μερόπη Τζούφη, Γιάννη Στέφου, Θανάση Οικονόμου, Τριαντάφυλλου Αλμπάνη  και Λίλας Σουλελέ και μένουν δύο εκκρεμότητες ακόμη ανοιχτές.

Έτσι για την 4η θέση από τους άντρες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι “διαγκωνίζονται” οι Γιώργος Ζάψας και Χρήστος Γρίβας με τον πρώτο να έχει αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες, ενώ για την τρίτη θέση στις γυναίκες υπάρχει προβληματισμός, με ορισμένους να θεωρούν ως καλύτερη επιλογή την καταγόμενη από τα Γιάννενα Φωτεινή Μπακαδήμα, που εκλέχτηκε με το ΜΕΡΑ 25 στις εκλογές του 19 και πρόσφατα προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε περίπτωση που η κυρία Μπακαδήμα δεν επιλέξει να κατεβεί στα Γιάννενα την τρίτη θέση στις γυναίκες θα καταλάβει μία από τις κυρίες Τσολιού και Μιτοπούλου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *