Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Σκληρή κριτική Ριζόπουλου στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Αντιδικία προέκυψε μεταξύ των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και των υπολοίπων παρατάξεων της Αντιπολίτευσης με αφορμή την ακολουθητέα τακτική για την Οικολογική καταστροφή στον Λούρο.

“Η ώρα των συζητήσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, κ. Σπύρος Ριζόπουλος αναφερόμενος  στην άρνηση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης να υπογράψουν κοινό κείμενο πολιτικής καταδίκης της πολιτικής Καχριμάνη, όπου θα ζητούνταν η παραίτησή του με αφορμή τους “εγκληματικούς” του χειρισμούς στο θέμα του Λούρου.

Ο κ. Ριζόπουλος θεωρεί ότι μόνο ως τραγική ειρωνεία ή αφέλεια μπορεί να ερνηνευτεί η  σκέψη να συνυπογράψει η παράταξή του ένα κείμενο, το οποίο  θα ζητεί να γίνουν όσα δεν έγιναν μέχρι τώρα και μάλιστα από τον κ. Καχριμάνη. όπως έκαναν οι υπόλοιπες παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.

“Είναι δυνατόν να συνυπογράψουν κείμενο οι Ορίζοντες Ηπείρου που θα ζητά, ΤΩΡΑ, να αρχίσει να παράγει μελέτες ο κ. Καχριμάνης και να δείξει ΤΩΡΑ περιβαλλοντική ευαισθησία; “, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ριζόπουλος.

“Την επόμενη μέρα του Περιφερειακού Συμβουλίου η συζήτηση θα έχει τελειώσει. Το μόνο που θα έχει μείνει είναι η μήνυση που καταθέσαμε” αναφέρει ο επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, που αφού δηλώνει ότι δεν τον ξάφνιασε η  μη συμφωνία των υπολοίπων της Αντιπολίτευσης  στην πρότασή του αναφέρει τα εξής:

  1. Το έγκλημα στο Λούρο είναι γεγονός.
  2. Η μονή υπεύθυνη στάση πέραν των “φλογερών” ανακοινώσεων είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.
  3. Οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά με σαφείς διατυπώσεις εναντίον της Περιφερειακής Αρχής και εφόσον πριν είχαν ζητήσει εγγράφως την προσκόμιση των μελετών που όπως αποδείχτηκε δεν προσκομίστηκαν διότι δεν υπάρχουν!
  4. Ως αποδεικτικό υλικό μεταξύ άλλων έχουν προσκομίσει και απευθείας αναθέσεις για παραπλήσιες περιπτώσεις άλλων ποταμών που έχουν ψηφιστεί από την οικονομική επιτροπή ακριβώς για να αναδειχθεί η συγκεκριμένη πολιτική διαχείριση.

“Μήπως να θυμίσω σε πρόσφατη ερώτηση για το Προκάτ, πώς ο κ. Καχριμάνης περιόδευε στο χώρο του Περιφερειακού Συμβούλιου, μάλιστα με χάρη, μοιράζοντας φωτοτυπίες, για το «Μπερναμπέου» των Ιωαννίνων και εκείνοι που υπέβαλαν το ερώτημα δεν τόλμησαν να ζητήσουν τις μελέτες κατασκευής, που δεν υπάρχουν, παρά μόνο αποδέχθηκαν τις όποιες αερολογίες του” συνεχίζει ο κ. Ριζόπουλος, δηλώνοντας ότι έχει επιλέξει να πολιτεύεται θεσμικά και με σοβαρότητα.

Τέλος ο κ. Ριζόπουλος αφού απορρίπτει την κατηγορία, που του αποδόθηκε, ότι αποτελεί δεκανίκι του κ. Καχριμάνη, θεωρεί ότι “η μόνη υπεύθυνη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι να ενταχθούν ως συμπαραστάτες στη μηνυτήρια αναφορά των Οριζόντων Ηπείρου”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *