Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Αρχίζει το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο με τρεις ιδιαιτερότητες

Αρχίζει αύριο το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ.  Για πρώτη φορά μια τόσο μικρή χώρα φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας αθλητικό γεγονός και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτή την διοργάνωση.

Το δεύτερο στοιχείο αφορά την εποχή διεξαγωγής του, αφού  μέχρι τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγονταν το καλοκαίρι.

Και για να τριτώσουν οι ιδιαιτερότητες αυτής της διοργάνωσης προστέθηκε και η απαγόρευση της χρήσης αλκοόλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Η απαγόρευση προκαλεί αναστάτωση που οφείλεται στο ότι βασικός χορηγός (ύψους 75 εκατ. δολ.) της FIFA για τη διοργάνωση είναι η αμερικανική μπίρα Budweiser και όλοι θεωρούσαν ότι κατ’ εξαίρεση θα επιτραπεί το αλκοόλ. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή χθες, θα απαγορευτεί το αλκοόλ στην περίμετρο και εντός κάθε γηπέδου όπου γίνεται αγώνας, από τρεις ώρες πριν από την έναρξη έως και μία ώρα μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης.

Πρόκειται για στροφή 180 μοιρών από τους διοργανωτές, οι οποίοι αρχικά είχαν δείξει ότι θα ανέχονταν το αλκοόλ στα γήπεδα.

Τα υπόλοιπα στα γήπεδα του Κατάρ, για την κατασκευή των οποίων έγινε μεγάλος θόρυβος και σοβαρές καταγγελίες για τα εργατικά ατυχήματα λόγω των συνθηκών εργασίας όσων εργάστηκαν για την κατασκευή τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *