Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

Το Γ.Ν.Χατζηκώστα επισκέφτηκε η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων

Με αφορμή την επίσκεψη της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων στο  Γ.Ν.Χατζηκώστα το γραφείο Τύπου του κόμματος μεταξύ των άλλων αναφέρει:

“Οι  μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για  την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας είναι  ένα ζήτημα επικαιρότητας και  πρέπει να παραμείνει ψηλά στην ατζέντα μας. Η δημοκρατική παράταξη είναι ταυτισμένη με τις μεγάλες τομές στο σύστημα υγείας. Καθώς ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου με το Γιώργο Γεννηματά και τον Παρασκευά Αυγερινό στις αρχές της δεκαετίας του 1980, που οραματίστηκαν και πραγμάτωσαν μια από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στη μεταπολεμική Ελλάδα. Δεν νοείται  σήμερα, μέσω του ταμείου ανάκαμψης η  χώρα μας να  διαθέτει για την υγεία μόλις το 4,5% των πόρων που θα λάβει, ενώ η Πορτογαλία το 7,5% και η γειτονική μας Ιταλία το 10%. Μέσα μάλιστα στο 4,5% περιλαμβάνονται κονδύλια που αφορούν την πράσινη μετάβαση, όπως η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον 156 Κέντρων Υγείας (το 50% του συνόλου των Κέντρων Υγείας στην Ελλάδα) τα οποία δεν είναι άμεσες δαπάνες Υγείας.”

Αναφερόμενο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Χατζηκώστα το  ΠΑΣΟΚ  επισημαίνει ότι “θα πρέπει άμεσα, να προκηρυχθούν οι οργανικές θέσεις που χρειάζεται το νοσοκομείο, το οποίο σήμερα λειτουργεί με 8 αναισθησιολόγους από τους 13 που υπάρχουν στο σημερινό οργανόγραμμα του. Είναι επιτακτική και κοινωνική η ανάγκη  να λειτουργήσει επιτέλους στο 100% της δυναμικής του και όχι στο 50% που λειτουργεί σήμερα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος περιστατικά που χρειάζονται άμεσης επέμβασης να κλείνουν ραντεβού μετά από μήνες  ή  ακόμη και μετά από έναν χρόνο”.

Τέλος η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ επικρίνει τον υπουργό Υγείας για τις μετακινήσεις ιατρών από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα  στο Νοσοκομείο Κέρκυρας  με διαταγή της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του Χατζηκώστα αλλά και τα οικογενειακά αδιέξοδα των γιατρών που μετακινούνται για να καλύψουν κενά στην Κέρκυρα, που όφειλε η κυβέρνηση να καλύψει έγκαιρα με προκηρύξεις νέων θέσεων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *