Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

ΕΠΑΛ Κόνιτσας: Ταξίδι Ενημέρωσης για την  Ανάπτυξη / Προώθηση του Τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου

Μαθητές του τομέα Οικονομίας – Διοίκησης του 1ου ΕΠΑΛ Κόνιτσας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 9/2/2024 ένα υπέροχο «ταξίδι» ενημέρωσης και γνώσης στα πλαίσια εκπαιδευτικών/ενημερωτικών επισκέψεων/πρακτικής άσκησης/μελέτη περίπτωσης (case study) στον τομέα του Τουρισμού, της Οικονομίας και των Logistics.

Πρώτος σταθμός το Διεθνές Αεροδρόμιο “Βασιλεύς Πύρρος”των Ιωαννίνων, όπου τους μαθητές καλωσόρισαν και  ενημέρωσαν, ο αερολιμενάρχης κ. Μητσιμάρης Βασίλειος και η κα Νίκη Παύλου εκπρόσωπος της εταιρίας Handling Skyserv, για τον τρόπο λειτουργίας και τις προοπτικές εξέλιξης του αεροδρομίου.

Δεύτερος σταθμός ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου και η Διεύθυνση Τουρισμού,όπου η κ Ιουλία Μαρκούλα, Διευθύντρια του αντίστοιχου τμήματος και ο κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Τουρισμού τους ενημέρωσαν για την συμβολή της Περιφέρειας στην ανάπτυξη του Τουρισμού σε όλη την ‘Ήπειρο αλλά και μέσα από την εμπειρία τους, σχετικά με τους τρόπους Προώθησης και Ανάπτυξης συνολικά του Τουριστικού προϊόντος.

Τρίτος σταθμός η Ξενοδοχειακή μονάδα “Olympicτου κ. Στάθη Σιούτη, όπου ο ίδιος και οι συνεργάτες του τους ενημέρωσαν διεξοδικά για τις μεθόδους Προώθησης του Τουρισμού, τις Προοπτικές Εξέλιξης του Τουρισμού και ειδικότερα των Ξενοδοχειακών Μονάδων, παρέχοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές να κάνουν μελέτη περίπτωσης (case study) μιας επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης στον αντίστοιχο κλάδο.

Το 1ο  ΕΠΑΛ Κόνιτσας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την εποικοδομητική ενημέρωση και μοναδική εμπειρία για τους μαθητές του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στις 14-26 Φεβρουαρίου 2024 στηΒαρκελώνη – Βαλένθια και άλλες πόλεις της Ισπανίας στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος Erasmus+με θέμα «Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Προώθηση  Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού στο πλαίσιο της Πράσινης Οικονομίας», προκειμένου να γνωρίσουν,να μελετήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες, ώστε να είναι εκείνοι που θα συμβάλλουν μελλοντικά στην εξέλιξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Το 1ο ΕΠΑΛ Κόνιτσας συνδέει το σχολείο με την αγορά εργασίας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να αποκτήσουν εφόδια, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *