Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

Σάββας Δημητριάδης: Παραμένω στις επάλξεις του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς

Με επιστολή που απέστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο απερχόμενος συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων, Σάββας Δημητριάδης  δηλώνει ότι παραμένει στις επάλξεις του κόμματος, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς από άλλο ρόλο, αυτό του περιφερειακού σύμβουλου στην περιφέρεια Ηπείρου, καθόσον θεωρεί  “ότι η αλλαγή ρόλων είναι δημιουργική και χρήσιμη”.

Ολόκληρη η επιστολή:

“Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκλογής για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ιωαννίνων.  Ως απερχόμενος συντονιστής και εκ μέρους της Ν.Ε. εκφράζω τα συγχαρητήρια στα νέα μέλη της Ν.Ε. αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία και εύχομαι καλή θητεία και δύναμη στα καθήκοντά τους.

Στις εκλογές αυτές είχα αποφασίσει να μη συμμετάσχω για λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με τις υποχρεώσεις μου ως περιφερειακού σύμβουλου στην περιφέρεια Ηπείρου αλλά και την προσωπική θέση ότι η αλλαγή ρόλων είναι δημιουργική και χρήσιμη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συντρόφους και τις συντρόφισσες αλλά και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία και τις πολιτικές μάχες που δώσαμε μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στο νομό Ιωαννίνων καταφέραμε με συλλογική δουλειά της Ν.Ε. και των οργανώσεών μας να έχουμε σημαντική κοινωνική και πολιτική παρουσία. Κρατήσαμε το κόμμα όρθιο σε πολύ δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα είναι εμφανής η απογοήτευση του κόσμου από την αδυναμία του προοδευτικού χώρου να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα. Αυτό σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή καταιγίδα του κυρίαρχου συστήματος περί λύσεων ατομικισμού οδήγησαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας στην ιδιώτευση.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι κάτι αλλάζει, τόσο από τις τελευταίες κινητοποιήσεις και τους αγώνες των φοιτητών και των εργαζομένων, τους αγώνες για τα δικαιώματα και την ισότητα για όλους αλλά και την παλλαϊκή απαίτηση να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών.

Οι διεργασίες που συντελούνται σε κοινωνικό επίπεδο, τα συλλογικά εγχειρήματα και τα παραδείγματα αγώνα απέναντι στις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές οι οποίες επιχειρούν εκτός των άλλων να μας καθηλώσουν σε μια ζωή μίζερων προσδοκιών χωρίς συλλογική συνείδηση,  δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική αλλαγή για προοδευτική διέξοδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανάγκη να συμμετέχει σε αυτές τις διεργασίες με στόχο να διαμορφωθεί γύρω από την προοδευτική παράταξη μια σταθερή και ανθεκτική συσπείρωση δημοκρατικών δυνάμεων που θα οδηγήσει σε πλειοψηφική λαϊκή συναίνεση για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αυτό το σκοπό θα υπηρετήσω με πίστη στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.

Παραμένοντας στις επάλξεις του κόμματος,

με συντροφικούς χαιρετισμούς

Σάββας Δημητριάδης’

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *