Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Ασέβεια προς το έπος του ‘40

“Ως απαράδεκτη ασέβεια προς το ηρωικό έπος του ‘40 αποτελεί η είδηση ότι η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων πιέζει τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη φιλαρμονική την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να έχουν συνάψει συμβάσεις με το Πνευματικό Κέντρο, δηλαδή απλήρωτοι και ανασφάλιστοι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιωαννιτών.

“Η ντροπιαστική αυτή συμπεριφορά της διοίκησης την ημέρα του εορτασμού του ηρωικού έπους, έρχεται να προστεθεί στις απολύσεις 9 συμβασιούχων της φιλαρμονικής, στη μείωση των ωρών πρόβας, στις απολύσεις 5 συμβασιούχων του Ωδείου και της Σχολής Χορού και στο κλείσιμο 3 ΚΔΑΠ”, τονίζεται στην ανακοίνωση που συνεχίζοντας κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για χονδροειδή εκβιασμό των μουσικών της Φιλαρμονικής και για επίδειξη ισχύος , που γίνεται με την “αποστολή πρόσκλησης για τον φετινό εορτασμό στην οποία αναγράφεται η παρουσία της Φιλαρμονικής, τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή γνωρίζει ότι οι μουσικοί δεν θα έχουν συνάψει συμβάσεις, γιατί ο διαγωνισμός είναι ακόμα “στον άερα”.

“Αυτού του είδους η διοίκηση διαπερνά όμως όλες τις δομές του Δήμου : τα βρώμικα σχολεία με τις απολυμένες καθαρίστριες, τους εγκαταλελειμμένους κοινόχρηστους χώρους, τα πανάκριβα ανταποδοτικά τέλη, για να πληρωθούν οι επιχειρηματίες της διαχείρισης απορριμμάτων” αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ, που θεωρεί ότι όλα αυτά δεν αξίζει να τα υφίστανται οι δημότες.

” Καλούμε τους Γιαννιώτες να οργανώσουν την πάλη τους και να απαιτήσουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες πολιτισμού. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για τη σύγχρονη «πόλη των τεχνών και των γραμμάτων» και όχι ο εργασιακός μεσαίωνας που θέλουν να παρουσιάσουν ως κανονικότητα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *