Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Πρωτοφανείς εκβιασμοί και πιέσεις της Δημοτικής Αρχής στους μουσικούς της Δημοτικής Φιλαρμονικής

Κορυφώνεται η σύγκρουση  μεταξύ των μελών της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών και της Δημοτικής Αρχής εν όψει των εορτών της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στις 19 Οκτωβρίου το ενδεχόμενο να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου χωρίς την Φιλαρμονική ήταν πολύ πιθανό, γιατί η διοίκηση του Πνευματικού  Κέντρου τα έκανε φέτος κυριολεκτικά μούσκεμα με την  καθυστερημένη προκήρυξη των θέσεων για την Φιλαρμονική του Δήμου, με αποτέλεσμα οι προσλήψεις να γίνουν το γρηγορότερο στις  7 Νοεμβρίου.

Είχε προηγηθεί  βέβαια η απόφαση να μειωθούν τα μέλη της μπάντας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις τεταμένες σχέσεις των μουσικών με την διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου.

Μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό, που θα ήταν πρωτοφανές στην Ιστορία της πόλης , ο Δήμαρχος άρχισε να ασκεί αφόρητες πιέσεις για την εθελοντική συμμετοχή της μπάντας, που έγιναν ακόμη μεγαλύτερες με την σημερινή δημοσίευση του προγράμματος των εκδηλώσεων, όπου εμφανίζεται να συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου.

Μάλιστα πέρα από τον εκβιασμό αυτό,  η διοίκηση πιέζει τους εργαζόμενους όχι μόνο να εργαστούν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, αλλά να απεμπολήσουν το δικαίωμα για αναδρομική πληρωμή, υπογράφοντας υπεύθυνες δηλώσεις ότι προσέρχονται για εθελοντική εργασία!

Μπροστά στην κατάσταση αυτή ο σύλλογος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων συμπαραστεκόμενος στους μουσικούς  κατέθεσε σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία στο Πνευματικό Κέντρο την οποία κοινοποίησε στο ΙΚΑ με την οποία κάλεσε έγκαιρα την διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου να παύσει τις παράνομες ενέργειες σε βάρος των εργαζομένων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την εκβιαστική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, που είναι υπεύθυνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να λάβει μέρος εθελοντικά η Φιλαρμονική του Δήμου στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *