Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

«Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε οι μετρήσεις»

Με δελτίο τύπου που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης στην Ήπειρο το aftodioikisi.gr σχολιάζει την χθεσινή ανάρτηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου στο προσωπικό του λογαριασμό στο face book, όπου ο κ. Καχριμάνης αναφερόταν στην δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε προ ημερών.

Ολόκληρο το σχόλιο:

“Στη  χθεσινή του ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του aftodioikisi.gr.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. περιφερειάρχης: «Εμείς το γκάλοπ το κάνουμε Καθημερινά με τον Κόσμο , δεν έχουμε < κολλητούς> να μας κάνουν Γκάλοπ. Τα Αποτελέσματα τα ξέραμε απο Ανάρτηση τους στις30/9  που κατα λαθος εκαναν. Λαμβάνοντας υπόψη τις < Φιλίες> τους πάλι Γενναιόδωροι ήταν για μας .Τους Ευχαριστω Πολύ» (σ.σ. η ορθογραφία και ο τονισμός διατηρήθηκαν αυτούσια).

Το aftodioikisi.gr δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιους «κολλητούς» αναφέρεται ο κ. Καχριμάνης. Ούτε σε ποια, από 30/9,  ανάρτηση. Διευκρινίζει ωστόσο ότι, όπως προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας (https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/perifereia-ipeiroy-nea-dimoskopisi-toy-aftodioikisi-gr-deite-ta-erotimata/), η προαναγγελία της δημοσκόπησης έγινε στις 29/9/2022 και η συλλογή στοιχείων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ, από τις 2 έως τις 12/10/2022.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τις δημοσκοπήσεις αμφισβητούσαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η αμφισβήτηση επεκτείνεται και σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Το aftodioikisi.gr δεν θα μπει σε διάλογο με τον κ. Καχριμάνη. Θα του υπενθυμίσει μόνο την από 30/9/2022 (δύο, δηλαδή, ημέρες πριν ξεκινήσει η μέτρηση στην Περιφέρεια Ηπείρου), δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που είχε αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων: «Αντί να δει τα αδιέξοδα της πολιτικής του, του φταίνε ξανά οι μετρήσεις.»”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *