Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο πειθαρχικό του Σωματείου Ηθοποιών οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη

 


Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, μπαίνουν από σήμερα οι επώνυμες καταγγελίες που έχουν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με πρωταρχική διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, σύμφωνα με το Mega, κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τον Πέτρο Φιλιππίδη, για σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Συγκεκριμένα,
στην καταγγελία τους στο πειθαρχικό συμβούλιο κάνουν λόγο για «σοβαρές
πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που
προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), δήλωσε πως οι καταγγελίες που έχει δεχθεί το ΣΕΗ «αυτή την στιγμή, ανέρχονται σε πάνω από 1000, για κάθε είδους περιστατικά», τονίζοντας ότι «έρχονται καθημερινά ανά δεκάδες».

tvxs.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *