Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

LED: Καθολική οργή για την έκπτωση του 1% και την ένοχη σιωπή Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών

Ενώ από την Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή τηρείται σιγή ασυρμάτου για το μέγα σκάνδαλο που αφορά τον οδοφωτισμό, μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου να υπογράψει την σύμβαση εκτέλεσης του έργου με την ΤΕΡΝΑ με το πρωτοφανές ποσοστό έκπτωσης 1%, κορυφώνεται η αγανάκτηση των δημοτών που ζητούν  με μηνύματα την ακύρωση της σύμβασης.

Είναι τέτοια δε η αγανάκτηση, που πολλοί δηλώνουν ότι θα καταφύγουν από μόνοι τους στη δικαιοσύνη, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, γιατί θεωρούν ότι όσοι υπέγραψαν την σύμβαση έχουν πέρα από τις πολιτικές  και ποινικές ευθύνες.

Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα για την απόφαση του Περιφερειάρχη, που ενώ από τη μια μεριά βρίσκεται στα δικαστήρια με την ΤΕΡΝΑ και είναι υποχρεωμένος να της καταβάλει το πρόστιμο των 3.500.000 ευρώ που επεβλήθη στην Περιφέρεια για την διαχείριση των απορριμμάτων, από την άλλη μεριά ο κ. Καχριμάνης υπογράφει σύμβαση για τα led  με την  ίδια εταιρία με ουσιαστικά καμιά έκπτωση, με τα σενάρια να ομιλούν για υπόγειες διευθετήσεις.

Διευθετήσεις όμως που θα τις πληρώσουν ακριβά οι δημότες, γιατί όποια κέρδη θα προκύψουν από την ενεργειακή αναβάθμιση θα πάνε στα ταμεία της ΤΕΡΝΑ, ενώ ο δήμος, δηλαδή οι δημότες θα συνεχίσουν να πληρώνουν μέσω των τελών τις αυξημένες τιμές του ρεύματος.

Αντίθετα, αν η ενεργειακή αναβάθμιση γινόταν μέσω των ανταποδοτικών τελών, όπως είχε ομόφωνα ψηφιστεί στην προηγούμενη δημοτική περίοδο και με ανοιχτό το ενδεχόμενο της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, το οικονομικό όφελος θα μπορούσε μέχρι και να ισοσκελίσει την άνοδο της τιμής του ρεύματος.

Όμως η κριτική των δημοτών αφορά και την Αντιπολίτευση, γιατί της καταλογίζεται ότι η αντίδρασή της δεν είναι ανάλογη του μεγέθους του σκανδάλου, αφού οι πολίτες απαιτούν την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν στην άμεση ακύρωση των αποφάσεων της Περιφέρειας και της Δημοτικής Αρχής, που η τελευταία ψοφοδεής  κρύβεται πίσω από τον κ. Καχριμάνη, μη έχοντας το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες της.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *