Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚοινωνίαΠολιτική

Όταν η κ. Ακονίδου κατακεραύνωνε τα σενάρια για το κλείσιμο του ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας (βίντεο)

Επειδή έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για το κλείσιμο του ΚΔΑΠ  Νεοκαισάρειας, θυμίζουμε ότι η  πιο ένθερμος συνήγορος της διατήρησής του είναι η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων κ. Ακονίδου, δηλαδή η καθ’ ύλην αρμόδια για την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.

Στην συνεδρίαση μάλιστα του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Ιουλίου η κ. Ακονίδου κατακεραύνωσε όσους μιλούσαν για το ενδεχόμενο κλεισίματος του ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας, εκφράζοντας την έκπληξή της για τα σενάρια που διακινούνταν.

Ακούστε, τι έλεγε η κ. Ακονίδου πριν λιγότερο από τέσσερες εμδομάδες διαρρηγνύοντας κυριολεκτικά τα ιμάτιά της:

Τώρα, τι μεσολάβησε στο διάστημα των 25 ημερών και το ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας έκλεισε, η πιο αρμόδια να απαντήσει είναι η κ. Ακονίδου, διαφωτίζοντας μάλιστα και τους ενδιαφερόμενους για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, ώστε να ληφθεί η απόφαση αυτή, που έχει αναστατώσει μια ολόκληρη περιοχή.

Πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αξιοπιστίας στην σημερινή Δημοτική Αρχή, αφού υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε όσα δηλώνουν και σε όσα τελικά πράττουν τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και ο ίδιος φυσικά ο Δήμαρχος.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 59

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *