Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Οι “αυτοανακηρυχθέντες” ως υποψήφιοι βουλευτές εκθέτουν εαυτούς και το κόμμα (βίντεο)

Προβλήματα στην εικόνα του τοπικού ΠΑΣΟΚ  δημιουργούν τον τελευταίο καιρό συμπεριφορές στελεχών του, τα οποία υπέβαλαν αίτηση προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ν. Ιωαννίνων.

Έκτοτε ορισμένα από  αυτά τα στελέχη, χωρίς να έχει αποφασίσει κανένα αρμόδιο όργανο για την αποδοχή ή όχι της αίτησής τους, συμπεριφέρονται ως κανονικοί υποψήφιοι με περιοδείες, τηλεφωνήματα  σε ψηφοφόρους, υποσχέσεις κλπ

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη αντίδραση των συντρόφων τους που υπέβαλαν και αυτοί αίτηση υποψηφιότητας αλλά σεβόμενοι τις αποφάσεις του κόμματος έχουν την υπομονή να  περιμένουν πρώτα να εγκριθεί η αίτηση της υποψηφιότητάς τους.

Η παλαιοκομματική αυτή πρακτική έχει απασχολήσει τα ανώτερα όργανα του κόμματος, γιατί τέτοιες συμπεριφορές παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Πάντως ως τελευταία προειδοποίηση προς τα βιαστικά αυτά στελέχη θεωρείται η παρέμβαση της Ν.Ε Ιωαννίνων δια του εκπροσώπου Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνου Κυρίτση σε τοπικό κανάλι.

Ο κ. Κυρίτσης με κατηγορηματικό τρόπο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου κ. Χαλάτση, ξεκαθάρισε τι ισχύει μέχρι τώρα με όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα σε όσους καταστρατηγούν τις αποφάσεις των κομματικών οργάνων.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *