Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να ανακληθούν οι άδικες απολύσεις

Θέση στο ζήτημα των απολύσεων των σχολικών καθαριστριών παίρνει το Κεντρικό Συμβούλιο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλλει την κυβέρνηση για την υποχρηματοδότηση των δήμων αλλά και τους δημάρχους σαν τον Μωυσή Ελισάφ, που εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική, ζητώντας να ανακληθούν τώρα οι άδικες απολύσεις.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές που ασπάζονται τη λογική της, προχωράει στη διάλυση του κράτους· διάλυση της δημόσιας υγείας, της παιδείας, και του κρατικού μηχανισμού γενικά.
Η μείωση της χρηματοδότησης στους Δήμους είναι μια επιλογή πολυεπίπεδα καταστροφική.
Μεταξύ άλλων, φέρνει απολύσεις σε πόστα που είναι νευραλγικά για την λειτουργία των κοινοτήτων, όπως η καθαριότητα.
Το παράδειγμα των Ιωαννίνων με την απόλυση πάνω από 40 καθαριστριών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς από την δημοτική αρχή Ελισάφ, είναι ένα ακόμα από τα πολλά που παρατηρούνται σε όλη τη χώρα.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον αγώνα των καθαριστριών για την ανάκληση των απολύσεων.
Σε όλη τη χώρα, σε όλους τους χώρους, κοινωνικούς, εργασιακούς, ακαδημαϊκούς, η αντίσταση στην αδικία είναι ο μόνος δρόμος.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *