Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς για την κυβέρνηση άρχισε το πολιτικό θέρος

Με τους καλύτερους οιωνούς για την κυβέρνηση άρχισε το πολιτικό θέρος, που προβλέπεται από κάθε άποψη νεοδημοκρατικό, δεδομένου ότι θα απολήξει σε διπλή εκλογική νίκη μετά αυτοδυναμίας!

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του περιείχαν:

Α) Τον θρίαμβο της Μαδρίτης με γαρνιτούρα Turkaegean/Turkadonis

Β) Την μη παραπομπή της συμμορίτισσας Τουλουπάκη,πράγμα που ξανακάνει την Novartis από σκευωρία, σκάνδαλο! Γαρνιτούρα μπόλικη: ΚΕΕΛΠΝΟ, αθώωση Δούρου, απαλλαγή Πολάκη για Κουρτάκη,απαλλαγή Βαξεβάνη κλπ,Τσακοπιάκος κοκ.

Γ) Επανάκαμψη της πανδημίας με ένταση παρόντος κύματος που ήδη υπερβαίνει την ένταση του περυσινού θερινού (Αυγ-Σεπτ 2021) και που απομένει να κορυφωθεί στο β 15νθήμερο του Ιουλίου.

Ευτυχώς επίκειται η περίοδος των θαυμάτων, οπότε όλο και κάποια δημοσκόπηση θα βρεθεί με διψήφια διαφορά προκειμένου να διατηρηθεί υψηλό το φρόνημα της κυβερνητικής παρατάξεως.

Αισιόδοξος Νεοδημοκράτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *