Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στον αστερισμό των Ζαρπαλάδων

Μπορεί να μην γνωρίζει την ιστορία του κόμματος που προεδρεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού θεωρεί ότι ο Ανδρέας ανασύστησε το κόμμα των Φιλελευθέρων και την Ένωση Κέντρου όμως στις παλαιές κακές πρακτικές του κόμματος είναι “μανούλα”.

Απόδειξη ότι στις εκλογές για την νέα Κεντρική Επιτροπή ο μηχανισμός του εξέλεξε όποιον ήθελε. Μια ματιά στις ψήφους (πατήστε ΕΔΩ ) θα σας πείσει για τις ικανότητες του ανδρός.

Πλέον στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κουμάντο κάνουν πολιτικοί άνδρες σαν τον Ανδρέα Σπυρόπουλο που προαλείφεται για νέος Γραμματέας και που συνέτριψε τον παλαιό Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστουδουλάκη αλλά και νέες αστέρες, σαν τον εξ Ιωαννίνων Σωτήρη Ζαρπαλά, που με την 37η θέση που κατέλαβε τελικά, άφησε πίσω του παλαιούς ογκόλιθους του κόμματος, υπουργούς, βουλευτές ακόμη και τον Πέτρο Ευθυμίου, που αν δεν προήδρευε του συνεδρίου δεν θα βρισκόταν στην 125η θέση αλλά θα έκανε παρέα το πουλέν του Απόκαυκου, τον Δημήτρη Σιώτο που πάτωσε με 56 ψήφους.

Στις τρεις ημέρες του συνεδρίου πέρα από τις μεγαλοστομίες και τους αφορισμούς δεν έγινε τίποτε άλλο παρά η επίσημη επισφράγιση  των νέων συσχετισμών στην κομματική γραφειοκρατία μετά την εκλογή Ανδρουλάκη.

Έτσι ηχούν κακόηχα τα όσα πανηγυρικά ανέφεραν σε συνεντεύξεις του οι επανακάμψαντες εκ του συνεδρίου, που μιλώντας σε τοπικά μέσα μίλησαν για νέα πολιτική κοσμογονία και άλλα εξόχως διασκεδαστικά, εν όψει και της προεκλογικής περιόδου, οραματιζόμενοι κομματικούς θριάμβους και ιστορικές ανακατατάξεις.

Ο Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *