Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

ΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ κι οι ΟΜΑΔΕΣ

Σχολιάζει ο Τάκης Λιδωρικιώτης

Η πολιτική των εξαιρετικών εξαιρέσεων, που οδήγησε και στην κωμωδία Ζάψα, ήταν το αποτέλεσμα μιας θεσμικής κοπτοραπτικής της περιόδου που προηγήθηκε. Όλα αυτά έγιναν προκειμένου να υποδύονται σήμερα τους ομαδάρχες πολιτικοί νομάδες σαν τον κ Νίκο Μπίστη ή τον κ Θαν. Θεοχαρόπουλο. Ο δε κ Κουβέλης εμφάνισε ως πριμοδοτούμενη ομάδα του … την θυγατέρα του!

Βεβαίως όλοι αυτοί οι ψευδοομαδάρχες καθώς και διάφοροι γηραλέοι επώνυμοι που εξελέγησαν «ψηλά» θα δούν, τι εστί βερύκοκκο στην επόμενη στροφή, όταν θα πρέπει να προσπέσουν στον grande cappo,τον κ Χρήστο Σπίρτζη, ακόμη και για να τους επιτρέπει την είσοδο ο σεκιουριτάς της Κουμουνδούρου! Οι «ομάδες» τους αποτελούν κάλπικες λίρες και το ξέρουν όλοι. Καλύτερα όμως από όλους το ξέρουν αυτοί οι ίδιοι και γι αυτό είναι ήδη φόρου υποτελείς.

Όλα αυτά τα απίθανα των ποσοστώσεων έγιναν κατά πρώτον για τα καταπιεζόμενα θήλεα και έτσι πήξαμε στις εξαδέλφες, στις συμπεθέρες και στις μετακλητούς υπαλλήλους των κοτζαμπάσηδων του ριζοσπαστισμού. Κατά δεύτερον, έγιναν για να διευκολυνθούν τάχα στην εκλογή τους οι πασοκογενείς. Το ποιοι ήταν οι διευκολυνθέντες και το πόση σχέση είχαν με τον κόσμο του παλιού ΠΑΣΟΚ το ξέρουν όλοι και γελάνε. Και περισσότερο από όλους γελάει ο κ Νίκος Ανδρουλάκης, που αποδεικνύεται ένας πολύ τυχερός άνθρωπος.

Απόδειξη της προσχηματικής έγνοιας για τις ίσες ευκαιρίες συμμετοχής είναι ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το να έχουν πχ εκπροσώπηση σε αυτή την πολυμελή σύγκλητο των 300 κομισάριων όλοι οι νομοί. Όπως συνέβη και με την Πρέβεζα, έτσι έγινε και με περισσότερους από δέκα άλλους νομούς που δεν διαθέτουν κανένα μέλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης είναι εντυπωσιακό στην Ελλάδα, όπου η δεξιά εκλέγει πρώτο τον κ. Κιμπουρόπουλο με 557.114 σταυρούς προτίμησης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε χώρο ούτε για έναν ανάπηρο και δεν εννοώ κατ’ ανάγκη τον κ Κουρουμπλή, μιας κι υπήρχαν κι αρκετοί άλλοι υποψήφιοι.

Παρομοίως δεν βρήκε χώρο ούτε κι έκανε καμία εξαίρεση για τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ κατά την στιγμή που ο Coulis έκανε ακόμη και ΛΟΑΤΚΙ ανασχηματισμό.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε χώρο για τον κ Γεωργάτο κι όχι επειδή είναι αντιπρύτανης Ιωαννίνων αλλά για τις 80 παρεμβάσεις του στα θέματα της πανδημίας κατά την τελευταία διετία. Ο κ Γεωργάτος πήρε 40 σταυρούς, δηλαδή, μισό σταυρό ανά άρθρο που έγραφε. Απέναντι μπορεί να έχουμε χορτάσει από Παγώνα, Εξαδάκτυλο, Πατούλη και Βασιλακόπουλο αλλά εμείς τους αντιπρυτάνεις τους έχουμε για τα λιμά.

Παρόμοια τύχη επιφύλαξε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους άλλους ξεχώρισαν κατά την περίοδο αυτή κι έκαναν το λάθος να μπλέξουν με τα πίτουρα. Χαρακτηριστική άλλη τέτοια γειτονική περίπτωση, στην οποία έχουμε συχνά αναφερθεί και στον Απόκαυκο, είναι ο παλιός διοικητής του νοσοκομείου της Κέρκυρας, ο κ Φοϊβος Κακαβίτσας, που εξαναγκάστηκε πρόσφατα σε παραίτηση από το ΕΣΥ μετά από διώξεις για την δράση του. Είχε παρόμοια εσωκομματική τύχη.

Ειδική περίπτωση που άπτεται των αρμοδιοτήτων και της κας Τζούφη (αναπλ τομεάρχης Παιδείας) είναι οι ατυχήσαντες συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί (πχ Κοτσιφάκης της ΟΛΜΕ) που έμειναν πολύ μακριά από την εκλογή αλλά είδαν ταυτόχρονα να εκλέγονται (με πσοσόστωση) ο υφυπουργός του κ Σαμαρά που τους απέλυσε, ο κ Συμεών Κεδίκογλου καθώς κι ο γενικός γραμματέας της κας Άννας Διαμαντοπούλου, ο κ Αχιλλέας Μητσός. Άντε στο άλλο και την Κεραμέως με ποσόστωση για κυρίες!

Τέλος, η ευγενής παράδοση με τα σόγια χτύπησε πλέον πρωτοφανείς τιμές. Θα άξιζε κάποιος από τους πολλούς καθηγητές κοινωνιολογίας που συριζίζουν να αναθέσει μια διδακτορική διατριβή με θέμα: «Συγγενικοί δεσμοί και καθοδηγητικά όργανα στην Αριστερά».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το «ΡΙΖ» στο λογότυπο, για το οποίο τόσος πολύς λόγος έγινε αυτή την Άνοιξη, μάλλον περιττεύει και δημιουργεί σύγχυση. Δεδομένου ότι ριζοσπαστισμό δεν μπορεί να δηλώνει τίποτε από όσα προανέφερα, οι εκλογείς μπερδεύονται και νομίζουν πως δηλώνει κάποια προτίμηση προς το …ΡΙΖότο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *