Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Παγκόσμιος αποτροπιασμός για την ιεροσυλία των Ισραηλινών (video)

Σοκάρουν τον πολιτισμένο κόσμο οι σκηνές βίας κατά την διάρκεια της κηδείας της χριστιανής στο θρήσκευμα Ιορδανής δημοσιογράφου, που εργαζόταν για το Al Jazeera και έχασε τη ζωή της στην Τζενίν, ενώ κάλυπτε τα επεισόδια μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Μελχιτική Ελληνική Καθολική Εκκλησία στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, όπου πλήθος κόσμου ακολούθησε την πομπή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο πάνοπλοι Ισραηλινοί κτυπούν βάναυσα αυτούς που κρατούν το φέρετρο, χωρίς να σέβονται την ιερότητα της στιγμής, με αποτέλεσμα το φέρετρο να πέφτει κάτω.

Άραγε, τι θα έλεγε το λαλίστατο ΚΙΣΕ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος)  για την φριχτή αυτή ιεροσυλία;

Για τον δήμαρχο Ιωαννίνων  δεν τίθεται θέμα, γιατί ο κ. Ελισάφ είναι γνωστός αντισιω νιστής που δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να καταδικάζει τα εγκλήματα του Ισραήλ…

 

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *