Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΚ Ιωαννίνων

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από το τοπικό ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ οι ψήψοι που συγκέντρωσαν κατά τμήμα οι υποψήφιοι για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Δεν χρειάζεται και πολύ ευφυία για να αντιληφτεί κανείς ότι σε αντίθεση με την πόλη τα δύο κάστρα του κόμματος είναι πια ο δήμος Ζίτσας και η Πεδινή, που σε επόμενες εκλογές μπορεί να αναδείξουν ακόμη και Πρόεδρο του κόμματος.

Μια δεύτερη παρατήρηση είναι ότι στη Νέα Νομαρχιακή ( τα ονόματα με κίτρινο χρώμα) έχουν εκλεγεί πρόσωπα, με την εξαίρεση των Κυρίτση, Βαβάτσικου, Γαρδίκου και της κ. Γκέκα, που δεν είχαν μέχρι σήμερα καμιά παρουσία όχι μόνο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου αλλά ούτε στα  αντίστοιχα κομματικά.

Αμφιβάλλω, αν είχε ακούσει κανείς, από όσους έχουν σχέση με τα πολιτικά, τα ονόματα των Αρλέτου Βαγγέλη, του Νάστου Γιάννη, του Αριστείδη Κασσή ή της Τζίμα Ελένης, που πήραν μεγάλο αριθμό ψήφων σε ορισμένα εκλογικά κέντρα.

Μπορεί αυτοί που αναφέραμε ενδεικτικά να είναι τα μεγαλύτερα πολιτικά ταλέντα και στο μέλλον να μας εκπλήξουν αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε καμιά τέτοια ένδειξη.

Αν συμβεί αυτό, τότε η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει το βραβείο Γκίνες για την ικανότητα να επιβραβεύει προβλέποντας το μέλλον.

Ο Παρατηρητής

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *