Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Τι ‘χες Γιάννη, τι είχα πάντα…

Αν  και πέρασαν πάνω από 10 χρόνια που το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έπαψε να είναι κόμμα εξουσίας  και σε αυτά τα δύσκολα χρόνια θα περίμενε κάποιος ότι το κόμμα αυτό μέσα από την περισυλλογή και την αυτοκριτική θα έβλεπε τα λάθη του και θα έβαζε στο περιθώριο τις κακές του πρακτικές και τις “συνήθειές” του, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Και επιβεβαίωση γι αυτό αποτελούν οι εκλογές για την ανάδειξη της Νέας Νομαρχιακής Ιωαννίνων και των συνέδρων του κόμματος.

Εκλογές κατά τις οποίες βγήκαν στην επιφάνεια όλες αυτές  οι “συνήθειες” και κυριάρχησαν οι πιο βάρβαρες παλαιοκομματικές πρακτικές με τον πρώτο ρόλο να έχουν τα κομματικά φέουδα και οι γνωστοί κομματάρχες, αναβιώνοντας τις χειρότερες μέρες του ΠΑΣΟΚ.

Όχι τώρα δεν κατέβηκαν για υποψήφιοι οι ίδιοι αλλά κατέβασαν τα παιδιά τους και τους συγγενείς τους, που εκλέχτηκαν δια περιπάτου με την γνωστή μέθοδο της επιστράτευσης στην κάλπη συγγενών και φίλων.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες του απολιτίκ κλίματος ήταν φυσικό να πρωτοστατήσουν δήμοι ( Ζίτσας) και δημοτικά διαμερίσματα ( Πεδινή), όπου όπως έλεγε παλιά παράγοντας του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ ” και την κάπα μου να κατεβάσω στις εκλογές, αυτή θα εκλεγεί”!

Και ενώ κάποιος καλοπροαίρετος φίλος του ΠΑΣΟΚ θα περίμενε ότι στο λεγόμενο νέο ξεκίνημα, οι γνωστοί πράσινοι κομματάρχες θα ξεχνούσαν τις συνήθειές τους, αυτοί το παράκαναν, για να επιβεβαιωθεί αυτό που λέει ο λαός μας: “Τι’χες Γιάννη, τι είχα πάντα”…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *