Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Σαμαράς: Παρήγορο ότι εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν την τηλεοπτική σειρά με τη ζωή του Παϊσίου (video)

 

Πολλά ήταν τα ευτράπελα που ακούστηκαν στο περιβόητο συνέδριο της ΝΔ! Από όλα είχε ο μπαξές, αφού από την περιγραφή από τον Μητσοτάκη μιας Ελλάδος που μόνο στη φαντασία του υπάρχει, έως τις θεωρίες του Βορίδη για την Αριστερά και τις τσιρίδες του Άδωνη, οι Έλληνες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον ιδεολογικό αχταρμά του κόμματος που ψηφίστηκε το 2019 για να οδηγήσει τη χώρα στην πρόοδο και τον εξευρωπαϊσμό.

Εκείνος όμως που έδωσε τη χαριστική βολή ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μεταξύ των άλλων υποστήριξε ότι μπροστά στις ζοφερές καταστάσεις που βιώνουμε, είναι παρήγορο που εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν στην τηλεόραση τη σειρά με του ζωή του Αγίου Παϊσίου, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα σχιζοφρενικά ιδεολογήματα και οράματα που χαρακτηρίζουν ένα κομμάτι της Ελληνικής Δεξιάς.

Μιας Δεξιάς που παραπέμπει στις πιο μαύρες μέρες του θρησκευτικού σκοταδισμού και που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα:

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *