Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παραπολιτικής….το ανάγνωσμα(2ο)

Και η Προεδρία θέλει το… γιατρό της

Επειδή το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν και επειδή μετά τον «Άγγλο ασθενή» όλα είναι πιθανά, γι’ αυτό και η Κυβέρνηση, και συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας, φρόντισαν να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Μεγάλοι άνθρωποι – σου λέει – είμαστε, ας προσθέσουμε την παράγραφο 8 στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου, για τη σύσταση Ειδικής Υπηρεσίας Υγειονομικής Καλύψεως, η οποία θα αποτελεί μονάδα επιπέδου Διευθύνσεως και θα έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες: «α. την παροχή άμεσης ιατρικής περίθαλψης για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών Υγείας που παρουσιάζονται σε προσκεκλημένους ή επισκέπτες της προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο προεδρικό μέγαρο, β. την παροχή υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας στο προσωπικό της προεδρίας της Δημοκρατίας, τη θεώρηση βιβλιαρίων υγείας καθώς και τη διαπίστωση της κατ’ οίκον ασθένειας του προσωπικού αυτού».

Μη μας μείνει και κανένας στα χέρια! Και γιατί η Βουλή να έχει το γιατρό της και να μην τον έχει η Προεδρία;

Από το zougla.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *